tiistai 7. elokuuta 2012

Total body bliss


Kerroin jokin aika sitten (okei, jo aika kauan sitten) blogin kautta saamistani Bliss-tuotteista. Ja joo, kirjoitan isolla, kun tekstin seasta on niin vaikea muuten hahmottaa tuota sanaa, vaikka tosiaan purkeissa pienellä lukeekin.

Sain testiin pari vartalotuotetta ja pari kasvoille suunnattua tuotetta ja ajattelin nyt ensin esitellä nämä vartalotuotteet. Kysessä ovat Lemon + Sage -sarjan vartalovoi sekä suihkusaippua. Tuoksu tosiaan oli näissä kivan sitruksinen, tykkäsin kovasti.

Vartalovoi on ihan uskomatonta. En tiedä, onko mikään tuote koskaan jättänyt ihoa näin pehmoisaksi ja sileäksi. Täyteläinen koostumus on ihan nappisuoritus tältä kyseiseltä merkiltä ja voiteen levittäminen iholle oli puhdas nautinto. Tämän tuotteen kohdalla on pakko sanoa, että on kyllä arvokkaan hintansa väärti. Tämä vaan pitää ihon pehmoisena ja pitkään.

Eipä ollut soapy suds yhtään huonompi. Vaikka kaipaankin yleensä suihkusaippuoilta vielä enemmän vaahtoavuutta (joskus puhdistustehon todistamiseksi, yleensä sheivauksen vaurioiden minimoimiseksi as in mitä enemmän vaahtoa, sitä epätodennäköisemmin haavoja tulee...?), niin tämä tuote kyllä toimi niin kuin piti, vaikka vaahtoavuus ei ollut älyttömän suurta. Ihan täydellinen apu sheivaukseen ja jättää ihon jotenkin poikkeuksellisen pehmeäksi. 

Onneksi näitä on vielä paljon jäljellä...

ps. Sain myös kuulla mieheltä aikoinaan ekan käytön jälkeen, että iho oli poikkeuksellisen sileä eikä sheivauksen jälkeen tuntunut karvan karvaa missään edes vastakarvaan silitettäessä!

pps. Ja Blissejä on tosiaan Kickseissä myynnissä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!