lauantai 25. elokuuta 2012

Kuivalle iholle vuohenmaitoa


Sain blogin kautta testiin Ziajan Vuohenmaito-päivävoiteen. Voide on kuivalle iholle tarkoitettu, joten tällä hetkellä enempi rasvoittuvaisuuteen taipuvainen ihoni ei ehkä ollut se omin vastaanottaja tälle tuotteelle. Aion kuitenkin säästellä tätä talvi-ihoa varten, sillä epäilen sen tulevan silloin tarpeeseen.



Voide on supertäyteläistä ja superkosteuttavaa ja epäilen, että se sopisi tällä hetkellä iholleni jopa yövoiteeksi. Kuiva ihohan todellakin ryppyyntyy nopeammin, joten sitä kannattaa kosteuttaa tämänkaltaisella voiteella tulevien juonteiden estämiseksi. Koska oma ihoni on näin lämpimämmällä säällä tosiaan nopsaan rasvoittuva, ei näin täyteläinen voide ollut paras meikin alle, mutta kuten sanottu, odotan innolla tämän käyttämistä talviseen aikaan. Olen jo nyt käyttänyt tätä iäisyyden ja rutkasti on vielä jäljellä.

Tuoksu oli liki olematon, vähän luksuksempi kuitenkin kuin apteekin perusvoiteissa. Sellainen todella puhdas, sopii todellakin tuoksukammoisille/tuoksuherkille.

Ziajan Goat's Milk -tuotesarja on Keski-Euroopassa palkittu aikuista ihoa hellivä ihonhoitosarja. Tuotteissa on elegantti ja hienovarainen, herkemmällekin iholle soveltuva tuoksu. Goat's Milk -tuotteet sisältävät ihoa luonnollisella tavalla kiinteyttäviä ja syväkosteuttavia ainesosia:
  • vuohenmaitoproteiinia
  • lipidejä
  • suojaavia A-, D- ja E-vitamiineja
  • syväkosteuttavia orgaanisia happoja

Tuote on blogin kautta saatu.

3 kommenttia:

  1. Tuo voide ainankin näyttää todella täyteläiseltä! En ole kuullutkaan tuosta merkistä tätä ennen.

    VastaaPoista
  2. paljon tolla on hintaa ?

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!