maanantai 6. elokuuta 2012

Vielä on kesää jäljellä...


... mutta hyvin, hyvin vähän! Siksi minulle iski hirmuinen himo käyttää vielä oranssia ja keltaista kynsilläni, noita kesän ehdottomia lempivärejä, joita ei talvella tule juuri käytettyä. (Jaiks, ostinko keltaiset ja oranssit farkut vain muutamaa kesäkäyttöä varten?? Noh, jos näette naisen talsivan auringonkeltaisissa farkuissaan sydäntalvella sinisten farkkujen ja mustien untuvatakkien keskellä, that's me!)


Käytetyt lakat olivat IsaDoran keltainen graffitilakka Yellow Crew Max Factorin minilakka Satsuman päällä. Ihan kiva kesäyhdistelmä!


Eipä tässä muuta. Toivottavasti pian pääsisin taas päivittäin postailemaan (vaikka aika hyvin olen kuitenkin pysynyt joka toinen päivä -tahdissa!), mutta tässä nyt on ollut kaikkea... Ehkäpä jossain vaiheessa avaudun muustakin kuin kosmetiikasta, mutta ihan vielä ei ole sen aika. Pitää ensin selvittää tämä oma pää :)

Ja anteeksi, jos kommentteihin vastaaminen laahustaa jäljessä. Yritän kaikki kyllä julkaista nopeaan tahtiin ja vastaillakin yritän, jos on joku kysymys, mutta muuten vastaaminen on ollut tosi huonoa minulta. Anteeksi! Kaikki kommentit kuitenkin luen ajatuksella, trust me :)

Satsuma on blogin kautta saatu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!