keskiviikko 22. elokuuta 2012

evolve

Hahaa, huomasitteko miten kerrankin kykenin kirjoittamaan merkin nimen pienellä?? Mutta vain otsikkoon, tekstin keskellä en näin pysty tekemään. Ihan vain tiedoksenne. Noh, joka tapauksessa halusin vain esitellä muutaman tuotteen, jotka testiin sain.


Nassu.fistä otettiin  yhteyttä ja kysyttiin, josko haluaisin testailla muutamaa tuotetta ja ööh, joo kyllä!


Jos tuotteen nimi on vaikkapa Heavenly Body Polish, niin voiko tuosta kieltäytyä? Tämä kermainen vartalon kuorintavoide tuoksuu muuten ihan kookokselta. En ole kookoksen ylin ystävä, mutta en vihannut tuoksua. En malta odottaa, että pääsen testaamaan.Testiin löysivät tiensä myös rasvaisille hiuksilleni sopiva puhdistava Detox & Protect -shampoo sekä pieni purkki Radiance Boost Body Creamia. Tuo pikkupurkki (50 ml) muuten maksaa Nassussa vain 4 euroa, jos haluaa kokeilla, kuinka sädehtiväksi väsyneen vartalon ihon voi saadakaan :)

Näitä siis lähden testailemaan ja kerron sitten tuotteista tarkemmin kokeilun jälkeen.

Onko Nassu.fi teille tuttu? Sivuilta saa Evolven lisäksi Loveaa, Benecosia, Skin Blossomia ja Savea eli näitä luonnonmukaisempia merkkejä.

ps. Nyt kaikki Escadan tuoksujen ystävät, HUOMIO: Membersiltä* saa nyt Island Kiss -, Rockin' Rio - ja Sexy Graffiti -tuoksuja parinkymmenen euron alennuksella! Eli hopitihop, rekisteröitykää Membersille täältä*, jos ette vielä jäseniä ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!