maanantai 29. marraskuuta 2010

Ripsien kiharrusta


Tässä olisi käherrystarvikkeeni, joista jonkun haukun, ja jotain toista en. Osaatteko arvata, mikä kokee minkäkin kohtalon?

Aloitetaan keskimmäisestä Tweezermanin matkakokoisesta ripsientaivuttajasta. Se toimi alkuun ihan kivasti, mutta loppua kohden ei laisinkaan eikä edes tyynyn vaihto auttanut. Lopulta koko laite meni mäsäksi eikä sillä tee mitään.

No, tästäpä siirryin tuohon oikean laidan lämmitettävään Talikan versioon (ja kyllä, allekirjoittaneen lila paita heijastuu siitä kauniisti). Tämä siis lämpenee muutamassa minuutissa ja sen pitäisi taata kihartuneet räpsyripset. No, eipä taannut. Tämä ei toimi YHTÄÄN.

Tästä ahdistuneena vaihdoin Tweezermanin tyynyn noihin vasemman laidan Oriflamen taivuttimiin, jotka ennen tyynyjen kulumista olivat ahkerassa käytössä. Ja se oli kuin kotiinpaluu. Edelleen Oriflamen taivuttimet ovat parhaimmat ikinä. Ja olen kokeillut siltä merkiltä niin metallisia kuin muovisiakin. Näillä vaan saa taivaaseen (tai ainakin kulmaluulle) ulottuvat räpsyripset, joihin on mukava levittää ripsiväriä.

Ja muistuttaisin, että omat ripseni ovat jäykät ja tikkusuorat. Elin vuosikausia siinä luulossa, ettei niitä voisi edes taivuttaa... Kunnen löysin Oriflamen taivuttajat. Aah.

Testivoittaja on siis Oriflame :)

2 kommenttia:

  1. Itelläni on H&M:n muutaman euron taivuttimet ja ovat minulle ihan passelit :DD

    VastaaPoista
  2. Shu Uemuran taivuttimet on loistavat myös, niitä ei vaan (tiäkseeni) myy mikään taho Suomessa eli nettitilaamiseksi menee.

    Mä tilasin omani Ebaysta kesällä ja ikinä en vaihda enää niitä pois <3

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!