maanantai 8. marraskuuta 2010

Kangasnaamiot testissä

Olen nyt ehtinyt kokeilla kahta testailuun saamistani ACACI-kangasnaamioista.

Ensinnäkin pari yleistä huomiota. Olen aina aiemmin ajatellut, että kangasnaamiot ovat jotenkin kuivahkoja, ja olenkin ihmetellyt, miten niistä irtoaa mitään tehoaineita kasvoille. No, näitä naamioita testaillessani huomasin, että kuivuus on kaukana. Naamiot olivat todella kosteita, siis niin kosteita kuin ne ylipäänsä voivat olla ilman, että rinnuksille valuu nestettä. Pidin tästä ilmiöstä. Oli ihanaa tuntea virkistävä naamio kasvoilla ja kunnolla tuntea, kuinka tehoaineet todella pääsevät kosketuksiin ihon kanssa.

Naamioiden kanssa näytin ihan Hannibal Lecteriltä tai Freddy Kruegerilta... Oh, please don't kill me freaky Jason, huudahti mieskin minut nähdessään. No, eipä nämä ole tarkoitetukaan julkiseen käyttöön :)


Ensin testiin pääsi Seaweed-naamio, joka lupasi antaa kasvojen iholle uutta elinvoimaa ja puhdistusta. Tuoksu oli todella mieto, ja tässä onkin naamio, jota voi huoletta suositella poikaystävällekin, sillä tuoksu todellakin on täysin mieto ja ehdottoman unisex. Naamio oli ihanan virkistävä, ja pidin sitä kasvoillani parikymmentä minuuttia. Olisin voinut pitää kauemminkin, sillä naamio ei tuossa ajassa ehtinyt kuivahtaa yhtään, vaan tuntui aivan yhtä ihanalta kuin ensiminuuteillakin.

Naamion pois heitettyäni kasvot olivat ihanan siloiset ja puhtaan näköiset. Ne myös tuntuivat kosteutetuilta eikä minulla ollutkaan mikään kiire kosteusvoidepurkille. Kaiken kaikkiaan aivan ihana tapaus!

Toinen kokeilemani naamio oli Aloe-mallia, jonka tarkoitus oli kosteuttaa ja kirkastaa. Tämän tuoksu olikin sitten voimakkaampi. Minun nenääni se silti tuoksui aivan ihanalta ja käsittämättömän rentouttavalta. Oli ihanaa vain maata sohvalla naamio kasvoilla ja rentoutua. Luksusta! Tätäkin pidin kasvoillani sellaiset reilut 20 minuuttia ja naamiokäsittelyn jälkeen kasvot olivat yhtä siloiset ja tasaiset kuin Seaweedinkin jäljiltä. Myös huokoset näyttivät pienemmiltä. Ja edelleen sama ihana huomio eli kasvot tuntuivat todella kosteutetuilta eivätkä lainkaan nihkeiltä eli ei tarvinnut juosta yövoiteiden perässä. (Siis toki laitoin yövoidetta, mutta naamion jälkeen ei ollut heti sellaista pakkoa kosteuttaa nassua.)

Molemmat naamiot tuntuivat myös vähän nostavan huokosista talia pintaan, joka sitten olikin helppo pyyhkäistä kasvoveteen kostututetulla vanulapulla pois. Tämä oli todella kiva huomio, sillä mikäpä sen mukavampaa kuin saada kaikki lika tuolta ihon alta pois.

Kaksi naamiota on vielä testaamatta, niistä sitten myöhemmin. Jo nyt voisin suositella näitä joululahjapakettiin ystävälle tai äitimuorille tai miksei myös perheen miespuolisille jäsenille. Ja näitähän voi tilailla täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!