maanantai 22. marraskuuta 2010

Kangasnaamiot testissä, ajatuksia....


Nyt on viimeisetkin kaksi naamiota testattu (aiheeseen liittyvät edelliset postaukset löytyypi täältä ja täältä). Eli kokeilinpa vielä Cucumber- ja Green Tea -naamiot ja voi herranjestas, kun voi ihmisen lapsi olla tyytyväinen. En osaa edes eritellä näitä sen kummemmin, sillä kumpikin naamio oli aivan yhtä hyvä, kuten olivat myös Seaweed- ja Aloe-naamiot, joita ensiksi kokeilin. En muista, että mikään tavisnaamio olisi ollut yhtä hyvä iholleni kuin nämä.

Miinuksia en keksi yhtään, mutta plussia näinkin paljon:

+ helppo käyttää
+ ei sotke
+ mieto tuoksu (paitsi Aloessa, mutta senkin tuoksu oli miellyttävä)
+ iho kirkastuu
+ huokoset näyttävät pienemmiltä
+ iho pehmenee
+ sopii miehillekin
+ ihon väri tasoittuu (punakka talvi-iho saa kyytiä!)
+ edullisia

Siis olen vain tositosi tyytyväinen ja suunnittelen jo näiden tilaamista äipälle joululahjaksi. Ilmeisesti kangasnaamiot ovat todella pop, sillä tuo ensimmäinen aiheeseen liittyvä postaus keräsi todellakin eniten lukijoita koko blogin historiassa eli aihe on todellakin pinnalla.

Acaci-kangasnaamiota voi tilata täältä, ja tsekkaapaa erityisesti tämä pikkujoulutarjous!

7 kommenttia:

 1. (Pst. Ei toimi nuo linkit aikaisempiin postauksiin! :D)

  Itellä on ollu nytten testauksessa nuo Seppälässä myytävät kangasnaamiot, sininen ja olisko ollu vihree (en muista nimiä XD) ja oon kyllä tykänny! Tosin meidän Seppälässä ei myydä oikeen oikeen OIKEEN rauhottavaa ja rentouttavaa, onkohan tollasta ees olemassa? :))

  Voisin kyllä äipälle tilailla joululahjaks noita! :D

  VastaaPoista
 2. Hah, no ei kai kun en ollut muistanut linkittää niitä :D Mut nyt toimii!

  En ole käynyt Seppälässä aikoihin, mutta kiva tietää, että sieltäkin saa vastaavia..

  Näistä tuo Cucumber-naamio oli sellainen rauhoittavaksi tarkoitettu ja toimikin hyvin.

  VastaaPoista
 3. Suositteletko näitä kuivalle (atooppiselle) ja jossain määrin samalla myös herkälle iholle? :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: No, mulla itsellä on aika atooppinen ja herkkä iho (kaiken muun pahan lisäksi), joten kyllä, voin suositella!!

  VastaaPoista
 5. Löysin blogisi kautta nämä Acaci kasvonaamiot, ja tilasin niitä nettikaupasta. Ehdin jo käyttää Cucumber ja Sea Weed naamiot. Cucumberin käytin ennen pikkujouluihin menoa ja se sopi tosi hyvin meikin alle, seuraavana aamuna olo oli hieman heikko....joten kokeilin Sea Weedin raikastavaa vaikutusta, ja edellisin illan bailauksen jäljet olivat poissa!!Suosittelen kaikille :)Kiitos vinkistä!!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Hei, aivan loistavaa! Ihanaa, että tykästyit ja kiitos palautteesta :)

  VastaaPoista
 7. Hei,minä myös kokeilin Acaci kasvonaamioita (Aloe ja Sea Weed) ja tykästyin niihin kovasti, kiireiselle meikäläiselle nopea pikahoito ja hyvä teho. Aiemmin olen käyttänyt Lancomen tuubissa olevaa naamiota, mutta harvojen käyttökertojen takia, aine on aina päässyt vanhentumaan :( Pidänkin enemmän näistä kertakäyttöisistä (laitoin naamion kasvojen jälkeen kuiviin kyynärpäihin ja aine pehmeytti nekin).Hyvä tuote ja hinta kohdallaan.
  Onko kukaan kokeillut Lorealin Matte Morphose värivoidetta? Tekisi mieli kokeilla uutuutta, mutta onkohan tarpeeksi peittävä?

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!