keskiviikko 3. marraskuuta 2010

The Mask eli Acaci-kangasnaamio


Sain todella mielenkiintoisia kangasnaamioita testattavaksi Easywelliltä. Kangasnaamiothan ovat olleet blogeissa hitti, mutta olen aina ajatellut, että näitä saa tilailtua vain ulkomailta. No, näinhän ei ole, vaan myös Suomesta löytyy nettikauppa, josta näitä saa itselleen hommattua.

Kyseessä ovat siis ACACI-kasvonaamiot, joita sain testiin kaikki neljä kappaletta:

CUCUMBER - kosteuttaa ja rauhoittaa
SEAWEED - antaa uutta elinvoimaa ja puhdistaa
ALOE - kosteuttaa ja kirkastaa
GREEN TEA - tasapainottaa ja pehmentää

No, minun ihonihan ottaa mielellään vastaan tehoaineet kaikista näistä naamioista, joten nyt sitten pitäisi vain päättää, että mitä kokeilen ensin. Nämä naamiot ovat ihan perinteistä aasialaista tavaraa eli ainesosatkin ovat todella luonnollisia, mistä tietenkin plussaa.

Plussaa osaan jo etukäteen antaa siitä, että tiedän jo, etteivät nämä sotke laisinkaan. Minua usein ärsyttää kasvonaamioita käyttäessäni se puhdistusprosessi, ja sen osion voinkin skipata täysin, kun käytän näitä naamioita. Vaikutusaika on 20-30 minuuttia eli juuri sopivasti ehdin naamio kasvoillani katsastaa Salkkarit nauhalta :) Aivan täydellistä, säästää aikaa ja tuloksena vielä nätti naama!

Raportoin näistä sitten testauksen jälkeen lopullisia mielipiteitä. Sitä odottaessanne voitte katsastaa infoa näistä tuotteista Easywellin sivuilta! Onko joku jo ehtinyt kokeilemaan näitä?

2 kommenttia:

  1. Oijoi, viimeinkin meillekin ihania naamioita!! Täytyy katsella josko tilailisin itellenikin kokeiluun parit :DD

    VastaaPoista
  2. Joo, nämä vaikuttavat tosi lupaavilta!! :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!