maanantai 15. marraskuuta 2010

Pretty, nätti, söt...

No niin, sain viime viikolla vihdoin haettua postista Prettyn tilaukseni. Esittelen sen nyt pikaiseen ja raportoin sitten myöhemmin, jos jotain erityistä raportoitavaa on.


Tämän takia aluperin napsutin tilauksen menemään. Halusin jonkun laadukkaan. hellävaraisen silmämeikinpoistoaineen kokeiluun ja tähän hommaan valikoitui Estée Lauderin matkakokoinen puteli. Toistaiseksi tämä on toiminut hyvin eikä ole aiheuttanut silmilleni ongelmia.


Lorkun vastaavaa ihan varmuudeksi. En ole vielä testannut.


Retropurkki aina tarpeellista Ardenin 8 Hour Creamia. En löytänyt Prettyn sivuilta enää tätä samaa purkkia, mutta toinen retropurkki on tällainen.


Aina pitää olla mukana yksi kiilto. Tällä kertaa se oli Rimmelin kiilto sävyssä Pink Taffy, joka on superhyvän värinen. Täysin omien huulieni värinen, joten tätä uskaltaa lisäillä ilman peiliäkin.Ja ylläribonuksena sain Prettyltä Sally Hansenin Nailgrowth Miraclen testiin. Tämä lupaa nopeuttaa kynsien kasvua ja vahvistaa kynsiä. I'm so excited, sillä kynteni ovat ihan järkyssä kunnossa. Talvi kuivatti kädet ja sitä myöten myös kynnet. Tästä takuuvarmasti raporttia testin jälkeen. Onko joku jo kokeillut?

ps. So sorry, että päivitän blogia vain silloin tällöin. Olen ihan superväsynyt ja mukakiireinen. Syynkin paljastan sitten joskus ;) Pysykää silti mukana.


www.pretty.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!