torstai 31. lokakuuta 2013

Ilmaista Halloweenia!

Heippa!

Viimeksi, kun vinkkailin Yvesin suihkugeelitarjouksesta, olin itsekin tekemässä sinne tilausta. Tarttisin sitä sun tätä taas varastoihin ja tuo suihkugeelitarjous houkutteli. En kuitenkaan saanut mitään aikaiseksi ja, kun vihdoin muistin, että ai niin se tilaus, niin tajusin, että pianhan on Halloween. Ja Halloween voi tarkoittaa vain yhtä asiaa:Se on taas täällä! Eli nyt jos olette iskeneet omalle kukkarolle liian tyyriiseen tuotteeseen, niin napauttakaa se ihkaensimmäisenä sinne ostoskoriin, niin se on teidän ilmainen tilaajalahjanne.

 
Itselläni taitaa käydä niin, että oma tuotteeni on jo perinteeksi muodostunut kuorinta. Olen jo kokeillut vaniljan*, persikan* ja nyt on kuvassa näkyvä ja kesällä tilattu oliivi* käytössä, joten täytyy vissiin aloittaa trio alusta ja tilata taas vaniljainen versio. Se onkin ihan hyvä, koska sen tuoksu on jotenkin aika jouluinen ja kohtahan sekin on taas täällä.

Nuo kuorinnat ovat vaan ihanan tuntuisia. Rakeita on paljon, mutta ne eivät ole karheita, vaan koostumus on pienirakeista ja pehmeää... Tekee ihon ihanan pehmoiseksi.

TOISAALTA... Nyt kun tutkin noita kuorintoja, niin vähän kiinnostaisi testata tuota arganinkivijauhetta sisältävää Itämaista kuorinta-ainetta*. Se on hitusen arvokkaampikin kuin nuo toiset kuorinnat, niin menisi tarjous vielä parempaan käyttöön. Hmmm... Valintoja, valintoja...

Noh, minä jään miettimään. Kuorinnan lisäksi mukaan täytyy laittaa ainakin noin kymmenes kajalkynä* ja ehkä jotain kuorinta-/naamiohässäkkää. Olen masiksissa, kun vahvistavaa aluslakkaa en sivuilta löytänyt :(

Tarjous on voimassa vain sunnuntaihin 3.11.2013 klo 24:00 saakka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!