sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Juhlakauden meikkejä

Hellurei, sainpas otettua kuvia lupaamistani No7:n tuotteista, jotka sain blogin kautta testiin.


Sain valita kaksi tuotetta ja valintani osui minulle vieraan väriseen huulikiiltoon sekä omassa käytössäni vieraan tyyppiseen rajaustuotteeseen. Eli menin tarkoituksella vähän mukavuusalueen ulkopuolelle sen sijaan, että olisin valinnut jotain ns. takuuvarmaa tuotetta.


Hämmästytin tosiaan itsenikin valitsemalla toiseksi testituotteeksi tämän viininpunaisen High Shine -huulikiillon, koska usein tummemmat kiillot jäävät minulta käyttämättä. Tämä kuitenkin jostain syystä minua kiinnosti ja olen supertyytyväinen, että sain tämän. Olen nimittäin käyttänyt tätä liki jokaisena päivänä sen jälkeen, kun tuotteen omakseni sain.

Ehkä se johtuu siitä, että tämä ei ole punaisenpunainen vaan vähän marjaisempi tai ruskeammanpunainen, viininpunainen. Jotenkin tämä näyttää aika hyvältä näin syksyllä ja tuntuu sopivan ihonväriini paremmin kuin kirkkaammat punaiset, ainakin omaa silmääni tämä miellyttää. Sopii sekä tumman että vaalean silmämeikin kaveriksi.

Koostumukseltaan tämä on kiva, koska tätä pystyy kerrostamaan tosi hyvin. Voi laittaa vain kerroksen ja saa vähän kiiltoa ja syvyyttää, mutta useammalla kerroksella saa kohtalokkaamman tuloksen. Lisäksi tykkään siitä, että tämä väristään huolimatta on kiilto ja oikeasti kiiltää. Tämä ei siis kuivu sellaiseksi huulipunamaisemmaksi, mikä toki syö kestävyyttä, mutta mieluummin näin päin.

Lisäksi huulet maistuvat hyvältä, kun tätä on käyttänyt :) Eli on marjainen ihan maultaankin :D

Tuossa kuvassa, missä tätä on huulilla, on ehkä turhan haaleat sävyt. Kamerani tuppaa syömään värejä. Enempi tämä on oma itsensä tuossa läikkäkuvassa.

Suositushinta kiillolle on 9,90e.


Kuten näkyy, niin tällä Stay Precise -tussilla saa tosi hyvää jälkeä aikaan, mutta niiiiin kauan vesivärimäistä rajausnappia ja ns. joustavaa rajaussivellintä käyttäneenä en ole vielä oppinut hallitsemaan tätä jäykkää tussimallia, vaikka muistaakseni omistin joskus vastaavan Oriflamelta, josta kovin tykkäsin.

Tosiaan lopputulos tällä on supermusta, mutta itse en vielä hallitse tämän käyttöä niin hyvin kuin vesivärilläni, joten en liittänyt tähän nyt meikkikuvaa. Uskon, että tämä on supertoimiva vaihtoehto niille, jotka tussia osaavat käyttää ja itsekin harjoittelen tällä päivittäin, koska haluan taas oppia. Onhan se sata kertaa iisimpää, jos voi tehdä rajaukset yhdellä tussilla kuin kantaa mukanaan sekä sitä nappia ja sivellintä ja, kun niiden käyttöön sitä vettäkin tarvitaan.

Tuolla kapenevalla kärjellä on helppo kuitenkin saada väri sinne ripsen tyveen ja toisaalta myös saada huikean kissamainen siipi sinne silmän ulkonurkkaan. Lisäksi lopputulos on kestävä.

Ihan mielenkiinnosta: millaista rajausta te silmissänne käytätte? Nestemäistä, tussia, rajauskynää vai "vesiväriä"?

Myös tämän tussin suositushinta on 9,90 e.


Mariela Sarkiman juhlakauden meikkivinkkejä No7-tuotteiden käyttöön löytyy No7:n sivuilta täältä.

No7:n tuotteita myyvät suurimmat Sokokset, Sokoksen verkkokaupasta löydät No7:n tuotteet täältä*.

2 kommenttia:

  1. Minä taas en muuta rajausta osaa käyttääkään kuin tussia! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, meitä on niiiin moneen junaan :) Mulla se haaste on siinä, että kun se tussi ei taivu, niin koen sen jotenkin tosi hankalaksi :/

      Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!