sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Sinistä yksinkertaisimmillaan

Ihan ensinnäkin niin osallistukaa arvontaan!

Vielä on muutama tunti aikaa osallistua ARVONTAAN, jossa voitte voittaa lahjakortin nettikauppaan, josta voitte tilata itsellenne vaikka tuollaiset ylimmässä kuvassa vilahtavat ökymakeat blingbling kännyn kuoret tai leopardikuoret tai pinkit kuoret tai mustat tai puun väriset tai denimkankaan näköiset taitaitai.. Vaihtoehtoja riittää Lux-case.fi-sivustolla  :) 

Joten äkkiä hopihopi osallistukaa arvontaan TÄÄLLÄ, osallistukaa vaikka kello olisikin jo hiukkasen päälle 12, en nimittäin varmaan ihan heti ehdi voittajaa arpoa. Mutta tulen ilmoittelemaan, kun arvonta on suoritettu! Osallistujia on vielä sen verran vähän, että voittomahdollisuus on aika hyvä, ainakin parempi kuin lotossa!

Sitten uuteen asiaan... En jaksanut ottaa edellisiä kynsiä veks, niin tuunasin niitä vain hieman.

Vanhat:


Uudet:


Eli glitterit vaihtuivat tekstuurilakkaan... Tuli vain yhtäkkiä mieleen,että herrantyytelis, etten ole käyttänyt kuin sen yhden kerran tuota tekstuuria. Ja onhan nämä nyt kivemmat kuin nuo edelliset, vaikka yksinkertaiset ovatkin.

Tuo OPIn lakka muuten lähti todella hyvin kynsiltä, mitä en osannut odottaa. Odotin glitterlakoille tyypillistä vaikeutta, mutta se olikin melkein yhtä helppoa kuin peruslakkojen poistaminen. Eli jeejee. Jos te haluatte OPIn lakkoja niin vielä jonkun aikaa on voimassa koodi, jolla saatte ne -25 prosentin alella. Koodilla meikkistudio saatte nimittäin ostoksistanne -25% alennusta kauneudenkauppa.fi-sivustolta. Koodi ei koske postikuluja ja lisätään sille varattuun paikkaan ostoskoriin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!