torstai 24. lokakuuta 2013

Voihan pepperoni

Siis tällainen ex tempore -tauko tuli sitten taas läpikäytyä. Ei vaan ole aika, energiat tai aiheen riittäneet höpöttämiseen.

Ai ette usko?

No, kynteni näyttävät tällä hetkellä tältä:


Ei näin, ihmiset, ei näin. Kynsillä oksennuksenrumaa Hennesin Wanna Pepperoni -lakkaa, jota on epätoivoisesti yritetty piristää hashtag-tarralla, joka on tilattu tai saatu Prettyltä. No, ei yksittäistä tarraa, vaan koko arkki :) Että noista kynsistä ei ihan kauheasti saa jutun juurta. Siitä, miten sairaiksi ne ihonvärin tekevät, voisi saadakin!

Rahaa palaa nettikauppoihin. Hennesille tein järkkytilauksen ja nyt piti tilata Nellyltäkin mekko, kun siellä on Mid Season Sale* menossa ja alennukset on huikeat. Paitoja, mekkoja, kenkiä, koruja ynnä muuta jopa alle kympillä. Tilasin siis tämän mekon*:


Oli pakko, kun olen haaveillut tuosta jo kesällä. Mielestäni se on nätti ja tyylikäs ja tykkään siitä, että siinä on hihat. Hihattomissa en ole oikein kotonani. Sitten tilasin yhden käsikorun ja rintaliivit vähän eri kokoa kuin yleensä, mutta kun maksoivat alle vitosen. Halusin siis testaa sitä rinnakkaisporttiteoriaa, että jos nostaa ympärysmittaa, voi pienentää kuppikokoa ja päinvastoin. Vaikea uskoa, että toimii, mutta koklataan.

Sain Numero Seiskalta pari aivan ihanaa meikkituotetta, joista erityisesti toinen nousi yllättäen suureksi suosikikseni, vaikkei olisi ehkä uskonut. Niistä otetut kuvat ovat vaan niin hämärässä otettuja, että yritän ottaa uudet, kivemmat kuvat viikonloppuna valoisassa.

Ei muuta. Palaillaan. Pusmoi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!