torstai 10. lokakuuta 2013

Aqua di Parma - se on varma(hko)

Saanen aplodit otsikon riimittelystä? :)

Oli jo ajat sitten otetut kuvat täällä arkistojen käytöstä parista Aqua di Parman tuotteesta, jotka olivat kesällä kovassa käytössä ja loppuivatkin sitten kesä loppupuolella.

Aqua di Parma merkkinä on varmaan monelle vieras, on ehkä sellainen vanhempien naisten merkki jo hintansakin puolesta. Muistaakseni merkkiä on Stockalla myynnissä (en tosiaan ole varma), joten Hulluilta Päiviltä kannattaa merkkiä metsästää.Aqua di Parman Gelsomino Nobile -vartalovoide oli hienoinen pettymys. Liki hajuton, todella täyteläinen ja mukava levittää iholle, muttei silti aiheuttanut mitään vau-elämyksiä, saati sitten silkinpehmeää ihoa. Vähän niin kuin tässä jokin aika sitten uutisoitiin siitä, miten Nivea Cremellä saa parempia tuloksia kuin huippukalliilla kasvorasvalla, niin sama juttu tässä: varmasti jollain halvemmalla voiteella saisi pehmeämmän ihon aikaiseksi.

Mutta sitä ei käy kieltäminen, etteikö tämä olisi tuntunut koostumuksensa ja purkkinsakin vuoksi ylellisyydeltä. Paksu, painava lasipurkki, jonka sisällä supertäyteläistä voidetta. Kyllä tällä päivän hemmottelut sai aikaiseksi :)


Blu Mediterraneo Italian Resort -kasvovoide puolestaan oli joissain osioissa aika samaa tavaraa kuin vartalovoidekin. Liki hajutonta, todella täyteläistä, mutta todellakin piti ihon kosteutettuna. Tämä toimi mielestäni paremmin kuin tuo vartalovoide. Kuin apteekin perusrasva yhdistettynä luksustäyteläisyyteen.

Käytin tätä yövoiteena, koska tämä tosiaan oli niin kovin täyteläistä, että etenkin kesällä kovasti rasvoittuvan ihoni kanssa katsoin parhaaksi olla käyttämättä tätä päivisin meikkivoiteen alla.

Oletteko te testanneet Aqua di Parmaa?

ps. Osallistukaa arvontaan TÄÄLLÄ. Vielä muutama päivä aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!