tiistai 29. lokakuuta 2013

Lilalilalila

Ällöjen rumankeltavihreiden kynsien jälkeen kynsille päätyi hiukka pirteämpää lilaa.
Pohjalla metallista lilaa, sitten vähän violetimpaa glitteriä ja päällimmäisenä (Thebokselta joskus blogin kautta puoleen hintaan tilattua) purppurampaa glitteriä. On nämä nyt ainakin paremmat kuin ne edelliset!! :)

Vaikka myönnettäköön, että olen jotenkin kadottanut sen lakkailuun vaadittavan innon enkä tee näitä kynsiä enää kovinkaan huolellisesti. En ole tehnyt aikoihin! Poissa ovat ne päivät, kun jaksoin väkertää Konadeilla sun muuta. Tosi harmi. Missäs sitä innostuneisuutta ja motivaatiota myydään?


Noh, joka tapauksessa olen iloinen, että Gosh pääsi taas käyttöön. Haluaisin kovasti käytellä vanhoja lakkoja, kun ärsyttää ostaa uusia, käyttää niitä kerran ja sitten antaa niiden mennä huonoksi lakkalaatikossa. Nytkin lilavaihtoehtoja olisi ollut monia, mutta joko korkit on jumissa tai lakka muuten mennyt huonoksi. What a waste! Pitäisi pitää parempaa huolta ja lakata ostamasta uusia.

Huollatteko te lakkoja jotenkin? Pyörittelettekö niitä säännöllisin väliajoin, että eivät jämähtäisi ja menisi huonoksi? Vai auttaisiko se edes?

2 kommenttia:

  1. Onpas nätit lakat! Voi, ei ole omaa lakkakokoelmaa tullut huollettua, vaikka tosiaan varmaan pitäisi..? :) Huomasin, että joitakin H&M:n parin euron lakkoja on säilynyt moitteettomassa kunnossa useamman vuoden, kun taas selektiivisten brändien lakkoja on kuivunut jopa vuoden sisällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä kivat lakat ja tykkään näistä kynsistä päivä päivältä enemmän :) Mustakin tuntuu, että ne halvimmat lakat säilyy pisimpään!

      Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!