keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Loafer Love For You + arvontamuistutus

Seuraa vähän suttuisia kuvia, kun enhän minä nykyisin ole töistä kotona ennen kuin jo hämärtää eikä kuvista tule niin tarkkoja. Pitää yrittää ajoitella kuvailuja sitten enemmänkin viikonloppuihin.


Kuvausrekvisiittana toimii Lux-Case.fi-sivustolta saamani iPhonen suojakuori, joka edelleen mätsää kivasta tuohon Hennesin glitteriin. Täytyy nyt sanoa, että sekä valon puute että kamera nyt ylipäänsä syövät aika paljon noita glittereitä. Näin livenä säihkyvät kyllä himppa enemmän, kun kuvia katsoessa tekee mieli latoa pari kerrosta glitteriä lisää.

Huom! Jos teitä himottaa uudet kuoret puhelimeen tai joku muu puhelimen, tabletin ym. oheistuote, niin vielä ehtii muutaman päivän ajan osallistua 20 euron lahjakortin arvontaan! Käykääpäs siis tsekkaamassa TÄMÄ POSTAUS.
 

Ja kynsillähän siis olivat ASOSilta tilaamani (ihan kuin lähempää ei saisi) Rimmelin Loafer Love For You sekä yksi lemppareimmista glittereistäni eli Hennesin Jo Is In The House.

ps. Oletteko huomanneet, että Prettyllä* on syysale ja että Stockan Hulluihin Päiviin* voi paneutua myös verkossa?

pps. Muistattehan, että tässä kuussa on myös voimassa huima alennuskoodi kauneudenkauppa.fi-sivustolle, josta saa mm. OPIn lakkoja - koodilla siis kivalla alella. Koodilla meikkistudio saatte ostoksistanne -25% alennusta kauneudenkauppa.fi-sivustolta. Koodi ei koske postikuluja ja lisätään sille varattuun paikkaan ostoskoriin. Tarjous on voimassa lokakuun loppuun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!