sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Laukun sisältöä

Hellurei ja hauskaa sunnuntaita!

Tässä aiemmin tällä viikolla etsin laukustani huulirasvaa ja löysin Vitaliksen... ja toisen.. ja kolmannen. Ajattelinpa siis kuvailla hieman laukkuni kosmetiikkasisältöä.
Tällaista sieltä löytyi. Minikokoinen hiuslakka (aika turha normaalista ja jäänyt laukkuun, kun olen joskus tarvinnut sitä lähtiessäni suoraan töistä ulos), Yvesin käsivoide (supertärkeä etenkin näin talvella ja tuossa on kiva tuoksu), Vitalikset (ainakin 2/3 blogin kautta saatuja), kivipuuteri (tämä on pakollinen, koska nassu alkaa kiiltää viimeistään puoliltapäivin) ja lukuisia huulikiiltoja, huulipuna ja Wettiksen sävyttävä huulirasvakiiltohässäkkä (Prettyltä saatu).


Tosiaan vähän huvitti löytää laukusta peräti kolme Vitalista, mutta toisaalta vain hyvä, että niitä riittää. Voi sitä ahdistuksen määrää, jos ei laukusta löydy jotain kuivia huulia helpottavaa tuotetta. Ja jotenkin kierosti diggaan tosi paljon tosta Vitaliksen tuoksusta, vaikka se onkin vähintäänkin erikoinen.


Vähän normaalimpaa on se, että huulikiiltoja löytyy useita (tuo viimeinen on muuten Oriflamen, on kääntynyt väärin päin.. Ja toka vika Nivean) ja ihmettelin ennemminkin, miten näitä oli näin vähän. Olisi ihan normia, jos kiiltoja löytyisi parikymmentäkin.

Mitäs teidän laukuista löytyy useita?2 kommenttia:

 1. Laukusta ei löydy mitään useita kappaleita mutta taskuista kylläkin! Takin taskussa on kaksi, housun taskuissa tällä hetkellä kaksi... Samalla muiden takkien taskuissa on varmasti aina yksi mukana! Laukusta löytyy vain pari punaa ja tinttiä, siinä se :)

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mullakin alkaa nyt kiillot kertymään myös takin taskuihin :)

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!