torstai 3. lokakuuta 2013

ASOS-tilausta...

Ekan kerran uskaltauduin tilaamaan ASOS-nettikaupasta. Ei silleen, että tilaaminen olisi jännittänyt, mutta tilauksen saapuminen kotikuljetuksella ärsyttää aina, kun enhän minä oo business-tunteina kotona sitä vastaanottamassa!


Noh, PayPal-tililläni oli rahaa ja ajattelin käyttää sen ASOSille. Olisin halunnut sieltä vaikka ja mitä, mutta päädyin tilaamaan juttuja kello ja koru -osastolta ja noh, yhden kynsilakan - tietty.



Olen nyt ihastunut kaikenmaailman ketjukoruihin, mutta tämä ASOSin kaulakoru oli astetta erikoisempi tapaus ja ihastuin tähän kyllä täysillä. Tuo kivaa lisäpiristystä paitoihin, joissa on simppeli, tiukka kaula-aukko.


Astetta paksummat ja laadukkaamman oloiset (kuin perushenkkamaukat) ASOSin korvakorut viehättivät myös, mutta herranjestas ne tuntuvat painavilta korvissa. Venyyköhän korvanlehdet kuinka paljon? :)


Siniset kynsilakat viehättävät edelleen ja tilin (PayPalin siis) viimeiset eurot käytin tähän. Aika kiva, vaikka varmaan aika samansävyinen kuin Hennesin Blue My Mind.

Mutta sitten se tilauksen helmi...








Käytän tosi vähän kelloja eikä minulla ole mitään kunnon kelloa. Olenkin pitkään jo haaveillut satsaavani kivaan kelloon, jota oikeasti tulisi käytettyä ja olenpa myös miettinyt, kuinka kiva olisi, jos siinä yhdistyisi hopea ja kulta, jotta se mätsäisi kaikkiin koruihin.

Olinkin iloisesti yllättynyt, kun törmäsin Asoksen sivuilla Paul's Boutiquen kelloon, joka oli monen kympin alessa. En ollut ihan vakuuttunut kuvien perusteella, mutta tilasin sen kuitenkin, kun en saanut sitä mielestäni. Ja nyt kun näin sen livenä, niin vau. I'm sold. Todella ihana ja minun silmääni miellyttävä ja varmasti saa aikaiseksi sen, että seuraan kelloa muualtakin kuin kännykästä (josta puheen ollen: muistakaa arvonta!).

Ei tämä nyt ihan se Korsin kello ollut, josta olin haaveillut, mutta en nyt tästä mitään halpisvibojakaan saanut. Tai sanotaanko niin, ettei itselleni sillä hinnalla olekaan niin väliä, mutta onhan se usein laadun tae ja esimerkiksi Korsin laukun kanssa olen huomannut, että ihan eri fiilis sellaista on kantaa kuin jotain 20 euron henkkamaukkalaukkua. (Huomaan dissaavani koko ajan HM:ää, vaikka juuri astelin sieltä kassi pullollaan vaatteita ja tilauskin on vetämässä... Hmm...) Millaistakohan olisi kantaa jotain Givenchyn laukkua? :D

No, nyt karkasin aiheesta. Tosiaan olivat tilausta yrittäneet toimittaa ja jättäneet lapun, jossa ohjeistettiin soittamaan tai netissä muuttamaan toimituspäivää tai -osoitetta tai ohjeistamaan, mihin paketin voi jättää, esim. autotalliin tai kuistille yms. Kolme kertaa he yhteensä yrittävät toimittaa ja sitten paketin voi hakea terminaalista. En vaivautunut selvittämään, missä se on (vai onko ehkä posti?), vaan ohjasin paketin netin kautta vanhemmilleni, jonne se heti seuraavana päivänä tulikin.

Että sellasta.

ps. Huomenna perjantaina on Roosa nauha -päivä ja Lumenen FB-sivuilla voi kertoa ystävälleen kauniita terveisiä ja osallistua samalla tuotepaketin arvontaan. Lumenella on myös lokakuun ajan menossa kamppis, jossa kaupassa myytävien tuplatuotepakkauksien (joista toisen voi lahjoittaa ystävälle esimerkiksi) tuotosta menee osa rintasyöpätutkimukseen. Itse en ehkä jaksa lakata pinkkiä kynsiä, mutta jonkin pinkin vaatekappaleen puen ehdottomasti päälleni. Pukeutukaa tekin pinkkiin! :)

2 kommenttia:

  1. Mullakin oli suunnitelmissa lakata kynnet pinkeiksi, mutta en eilen sitten kerennyt kun oli hirveästi vielä hommaa lentopallon jälkeen. Pinkkiä löytyy kuitenkin päältä, joten mission accomplished! :)

    Ps. Nätti kello ;)

    hannamaria
    http://hannamariav.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mulla jäi myös kynnet laittamatta, mutta oli pinkkiä päällä :) Ja kiitti, toi kello on mustakin tosi kiva :)

      Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!