maanantai 28. maaliskuuta 2011

Visible Effects ja SOS Repair


En ole ehkä maininnutkaan blogissa, mutta vartalon kosteutukseen pestattiin jo ajat sitten Doven Visible Effects -voide. Muistelisin kyllä, että olisin tästä joskus maininnut ja linkannut siitä Virven paljastuksiin, mutta en nyt ainakaan löytänyt sellaista postausta eli ehkä olen kuvitellut sen vain päässäni. Mutta siis Dove on tosiaan ollut käytössä jo kuukausitolkulla, sillä olen todella (siis todella) laiska rasvailemaan kroppaani. Saunan jälkeen teen sen lähes poikkeuksetta, mutta muuten homma ei pelitä niin usein kuin pitäisi.

Noh, tämä siis alustuksena sille, että kun en kerta rasvaile joka ilta vartaloa, niin vaikeapa noita pidempiaikaisia vaikutuksia jostain rasvasta on huomata. Dove nyt kuitenkin oli ihan jees tuote ja kosteutti kivasti. (Ja kyllä se Virvekin siihen tykästyi lopulta!) Purkki oli kiva ja pysyi pystyssä, mutta ehkä niiden viimeisten pisaroiden saamiseksi olisi Virven tavoin pitänyt leikata purkki auki ja sitä jaksan hyvin harvoin tehdä.

Ei siis mitään kummempia sanottavia Dovesta. Omistin toisenkin purkin, mutta luovutin se eteenpäin eli ei siis mikään mieltä tai ihoa mullistava tuote kuitenkaan kyseessä. Ihan jees eli voisin käyttää tai olla käyttämättä.

Siirryin nyt sitten kuitenkin Nivean SOS Repair -voiteen pariin ja samalla tein lupauksen, että lotrailen tätä nyt huolella. Muutaman kerran tätä nyt kokeilleena voinkin jo sanoa, että talvivaatteiden alla hautuneelle iholle tämä voide ei tee muuta kuin hyvää! Kosteuttaa nopeasti ja tehokkaasti ja iho jää mukavan pehmeäksi. Imeytyy kuitenkin myös nopsasti, mikä on itselleni yksi tärkeimmistä kriteereistä, koska haluan pukeutua nopeasti. Muuten tulee vilu! Eli siis olen jo nyt todella tyytyväinen. Myös purkki on kiva ja jämäkkä ja jättebra. Toistaiseksi siis ei ainakaan pahaa sanottavaa. Me likey!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!