lauantai 29. maaliskuuta 2014

Potion 9 Lite

Aurinkoista kevätpäivää ihanat :) Vitsit, että mieliala on kyllä ihan erilainen, kun herää auringon jo paistaessa eikä silloin, kun on pimeää. Toivottavasti ensi viikon "takatakatalvi" ei kestä pitkään ja saamme jo alkaa nauttia auringosta jatkuvalla syötöllä! Ihana nauttia aamukahvia uudesta tyylikkäästä kahvimukista auringosta parvekkeella nauttien :) Nyt soi päässä "Voiko ihanammin päivä enää alkaa...?"


Tänään ajattelin vinkata teille yhdestä hiustuotteesta, josta itse tykkäsin tosi kovasti ja, joka nyt valitettavasti ahkeran käytön jälkeen loppui.


Sebastianin Potion 9 Lite -tuote on hiuksiin jätettävä hoitosuihke, joka on omassa kategoriassaan yksi tähän mennessä testatuista suosikkini. Monesti hiuksiin jätettävät, suihkutettavat hoitoaineet estävät kyllä järjestelmällisesti esimerkiksi takkujen muodostamista ja helpottavat näin harjaamista, mutta näiden ominaisuuksien lisäksi tämä Potion 9 kyllä teki hiuksistani paljon miellyttävämmät katsoa :) Tuote siis lupaa hoitaa ja auttaa muotoilussa. "Suihkuta kosteisiin hiuksiin, kuivaa jos haluat taipuisuutta, pehmeän kosketeltavan lookin tai anna kuivua vapaasti. Lisää kuiviin hiuksiin, kun haluat kohentaa kampausta."

Hiukseni ovat luonnostaan karhean pörheät ja paksuhkot ja jos vain viitsisin, tekisin kyllä kanssaihmisille ja itselleni palveluksen suoristamalla nämä päivittäin. Mutta kun ei jaksa. Siksi tykästyinkin tähän Sebastianiin, kun tuntui, että käytön jälkeen ne sellaiset puolipitkät hajakarvat, jotka sojottavat tukassa suuntaan jos toiseenkin, pysyivät kurissa ja hiukset näyttivät, jos eivät sileämmiltä, niin ainakin nimenomaan pehmeämmiltä (ja olivat miellyttävämmät hiplata).

Tuoksu on hento ja miellyttävä eikä rasvoittuva tukkani tullut tästä yhtään lähmäisemmäksi. Koostumus nimittäin todellakin on nimensä mukaisesti lite eli kevyt :) Yleensä olen suihkutellut puolikuiviin hiuksiin ja antanut kuivua, mutta joskus myös ihan kuiviin ja kumpikin tyyli on toiminut tukassani hyvin.

Sebastianilla on merkkinä paljon muitakin hiustuotteita, joihin olen tykästynyt, joten ei nyt varsinaisesti tullut itselleni yllärinä, että pidin tästäkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!