keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Arjen hemmottelua

Heippahei!

Tulipa mieleeni tuossa aivan ihanaa naamiota kokeillessani, että voisin sen lisäksi esitellä pari muutakin arjen luksustuotetta. Luksuksen ei tietenkään tarvitse olla kallista, vaan ainoastaan jotain sellaista, joka tuo jotain pikkuekstraa arjen keskelle.

A) Eli tosiaan Montagne Jeunessen itsestään lämpiävä suklaanaamio oli jotain aivan mielettömän herkullista. Suklaan ja appelsiinin tuoksuinen, suklaavanukkaan näköinen naamio pysyi hyvin kasvoilla, mutta ei jämähtänyt tai kiristänyt ihoa. Ja jännä puoli tässä oli tosiaan se, että naamio lämpeni melkein kuumaksi kasvoilla ja oli lämmin jonkun aikaa. Se oli jotenkin aivan mielettömän ihana stressinpoistaja -piirre tässä tuotteessa. Ei voi muuta sanoa kuin AH! Naamion jäljiltä iho oli kirkas ja puhdas ja olo mitä parhain.

B) Toinen jo jonkun aikaa käytössä oleva ihana hemmottelutuote on L'Oréal Parisin Elvital Nutrition & Shimmer-hiusnaamio. En edes tiedä, onko tätä myynnissä enää, mutta tuntui tekevän kivoja juttuja tukalle. Latvat pehmenivät ja muuttuivat helpommin käsiteltäviksi. Ainoa miinus siitä, että koostumus on löysähköä eikä siis pysy niin hyvin tukassa kuin jotkut muut kokeilemani tuotteet. Niin ja tuoksu on tosi kiva!

Tiesittehän muuten, että Sokoskella on menossa hiusten hellimisviikot* ja kampaamotuotteita on kivoilla alennuksilla varustettuna myynnissä!
C) Yves Rocherin arganöljyä sisältävä kuorintavoide* on myös aivan ihana. Tämänkin koostumus on jopa oudon löysähköä, mutta tässä on paljon kuorivia rakeita, jotka pehmittävät ihoa mukavasti. Tuoksu on myös miellyttävä!

Nyt muuten, jos aikoo kesää kohti ruskettua, niin kannattaa tsekata Yvesin itseruskettavat, joista osa on jopa 50 prosentin alennuksessa :)

 

Ihanaa viikkoa! :)




2 kommenttia:

  1. Sulle olis pieni haaste mun blogissa :)

    VastaaPoista
  2. Oon niin samaa mieltä, että naamiot ja kuorinnat ovat arjen luksusta! Oi oi, appelsiinisuklaan tuoksuinen naamio kuulostaa taivaalliselta...

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!