maanantai 24. maaliskuuta 2014

Ostoksia ja shampoojuttuja

Hellurej, taas on tullut tehtyä tuhoja kaupoilla, joten pitemmittä puheitta, tässä olisi ostoksia esittelyssä.


Perus-Klippoteketin kuivashampoo ja sitten Goshin pari ihanan kesäistä alelakkaa, Goshin maailman paras peilillä ja valolla varustettu huulikiilto ja noh, hammastahna, kun oli tarjouksessa ja oikeasti tarvitsin sen :) Huulikiilto ei ollut tarjouksessa. Niin ja tuo Spot On! Pink on kyllä oikeasti pinkimpi luonnossa, näyttää ainakin minun näytölläni aika oranssiselta. Miss Minty on ihanan keväinen!

Törsäsin myös hieman UV-laitteeseen, kun ajattelin panostaa vähän lakkausten kestävyyteen. Tosin se tekee hallaa blogille ja estää käyttämästä kaikkia kivoja tavislakkoja. Mutta jos edes joskus... Noh, tämä oli Grouponilta tilattu, joten ale oli huomattava, en nyt tosin muista tarkkaa hintaa. 5 lakkaa tuli myös kaupan päälle sekä alus- ja päällyslakat.


Anttilasta menin ostamaan uutta rajausväriä, nimenomaan siveltimellä laitettavaa, kun vanha meni mäsäksi. Muistin, että Maybellinella on moinen ja sitä lähdin metsästämään ja löysinkin. Kertakäytön perusteella tykkäsin kovasti. Koostumus on pehmeä ja levittyy helposti, mutta kuivuu myös kestäväksi. Tuo mukana tuleva sivellin on pikkuisen liian paksu ehkä omaan makuun, mutta menettelee.

Heräteostoksena sitten pari kuorintavoidetta, jotka olivat alessa, sekä Franck Provostin shampoo ja hoitsikka (myös alessa), vaikka juuri olin ostanut kaupasta...


...XZ:n vastaavat. En muista olenko jo testannut tätä tyrniä, mutta nyt sitten testaan.

Tässä välissä kai on syytä sitten vilauttaa parit muut XZ:n tuotteet, jotka olen jo ehtinyt testata.


En näköjään ole omenaisia versioita muistanut kuvata pakkauksesta ulkona. Noh, anyways, niistä tykkäsin ja ostin heti perään toisetkin purkit. Hoitsikka nyt ei ollut erikoinen, mutta shampoo puhdisti tukan ja piti sen tuuheana. Omenan tuoksusta en niin välitä, mutta se oli kuitenkin ihan tarpeeksi mieto.

Ostin sitten vaihtelun vuoksi xylitol-hunajaa, mutta tästä parista en ole niin pitänyt. Ihan ok eikä tämäkään shampoo tukkaa juuri latista, mutta jotenkin ei ehkä sitten puhdista niin hyvin tai jotain. Joku tökkii, en osaa oikein sormella osoittaa, että mikä. Tuoksu ei ole painunut mieleeni mitenkään erikoisena, joten se on kai ihan ok.

Huh. Siinäpä sitä taas oli läpätystä :) Hauskaa viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!