maanantai 10. maaliskuuta 2014

A-Derman ihonhoitotuotteet

Hellurei. Sain tuossa taannoin testiin A-Derman kuivan ihon säilöntäaineettomia ihonhoitotuotteita. Nyt näitä on tullut kokeiltua kolmen viikon ajan, joten olisi aika vähän kertoilla niistä teillekin.


Vasemman puoleinen tuubi on Exomega Cream DEFI, joka on hoitovoide kuivalle, erittäin kuivalle ja jopa atooppiselle iholle. Lupaa vähentää kuivuutta ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Vaikuttavana aineen Rhealba-kaura.

Käytin voidetta iltaisin: kasvoille yövoiteena ja kropalle suihkun jälkeen. Ja tämä oli aivan ihana tapaus! Kroppani iho oli aika kuiva, kun en ole jaksanut sitä rasvailla näin talviaikaan ja kasvojen iho oli sellainen semikostea, mutta siinä rajoilla, että tuleeko kuivia läikkiä vai ei. Eli vähän kiristi kuitenkin.

Tämän täyteläisen voiteen käytön jälkeen iho voi kyllä selvästi paremmin. Suihkun jälkeen ei kasvoja kiristä, aamuisin nassu tuntuu kostealta ja muun kropan iho todella pehmeältä. Myös parivuotiaan lapsen kuiva, atooppisuuteen taipuvainen iho sai ihan mieletöntä apua tästä voiteesta.  Ei kutissut enää!


Oikean puoleinen puteli ylemmässä kuvassa on puolestaan Exomega cleansing oil, joka on saippua-aineeton puhdistus-/pesuöljy. Öljy lupaa kosteuttaa ja jälleenrakentaa ihon luontaista suojaa.

Käytin tätä joka ilta suihkussa ja pesin kasvot ja välillä muutakin kroppaa. Voin sanoa, että on mieletön kokemus pestä kasvot tällaisella öljyllä. Normisti, jos kasvoja kiristää, niin pesen apteekin perusvoiteella, nyt siis pesin tällä ja oli aivan yhtä hyväntuntuinen kokemus iholle, jos ei parempikin. Pitää nassun oikeasti pehmoisena eikä kasvoja kiristä. Ihana!

Kaiken kaikkiaan rasvoittuvaisuuteen ja kuiviin läikkiin taipuvainen sekaihoni piti näistä tuotteista kovasti. Kuivia läikkiä ei ole ollut koko testin aikana eikä muutenkaan iho hilseillyt tai tuntunut kuivalta. Ja testin jatkuessa pidemmälle sen tehon huomasi koko ajan selkeämmin, etenkin kropassa, jonka rasvaaminen noin muutoin oli unohtunut. Myös kasvoissa siinä, että jotkut kuivaneet arvet ym. paranivat nopeammin.

Suosittelen tuotteita kaikille, joiden iho on yhtään kuivuuteen taipuvainen. Mutta vaikka kasvojeni iho taipuu todellakin myös rasvaisuuteen, niin nämä eivät mitenkään sitä puolta ruokkineet eikä iho ollut tavanomaista rasvaisempi, mitä vähän ehkä pelkäsin. En nyt tuota hoitovoidetta päivävoiteena (eikä se kai ole tarkoituskaan) olisi voinut käyttää, mutta aamulla iho oli ihan normaali eikä yltiörasvainen.

Tuotteet saatu blogin kautta testiin osallistuessani A-Derman testiryhmään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!