tiistai 18. maaliskuuta 2014

Numero seiskan tuotteet testissä: Iholle - keholle ja kasvoille

No niiiiiin, onpa tämäkin postaus jo tehnyt pitkään tuloaan. Nyt on ollut niin paljon ihonhoitotuotteita testissä, ettei ole voinut kaikkia samaan aikaan testata. Täytyyhän sitä jotenkin pysytellä perillä siitä, että, mikä minkin vaikutuksen iholle aiheuttaa :)


Facebookissa näitä taisinkin jo vilauttaa, mutta kerrataanpa vielä. Eli sain blogin kautta testiin No7-merkiltä kosteuttavan kasvonaamion sekä kuivaöljyn keholle.

Vaikkei näitä kahta tuotetta voi toisiinsa oikein verrata, niin pakko sanoa, että tämä Beautiful Skin Hydration Mask oli ehdoton suosikkini. Tämä siksi, että tuote oli kirjaimellisesti yllättävän hyvä. 

Kuivalle ja erittäin kuivalle iholle suunnattu naamio ei ehkä olisi ollut ensimmäinen valintani testiajankohtana, sillä iho ei ollut oikeastaan lainkaan kuiva. En siis oikein voi tätä siltä kantilta edes arvioida, vaikka väittäisin, että tämä varmasti toimii kuin unelma myös kuivalle iholle. Koostumus on kuin laittaisi vain ylellistä perusrasvaa iholle eikä se jää kiristämään vaan sen voi sitten pyyhkiä pois ja lopuksi huuhdella. Aivan unelma varmasti kuivalle iholle.

Oma ihoni oli kuitenkin oma ihana sekaihonsa, mutta enemmän siis rasvainen kuin kuiva - kiitos pakkasten vähyyden. Noh, en siis mitenkään suurin odotuksin tätä testaillut, mutta laitoinpa sen nyt kuitenkin kasvoille. Tätä voi käyttää kolmen minuutin pikanaamiona tai 10 minuutin tehohoitona ja hengailinpa heti sitten täyden kympin ajan tätä kasvoillani.

Jo pyyhkiessäni tätä paperiin kasvoiltani aavistelin, että ei tämä huono tuote ollut. Kun sitten pesin loputkin pois, olin ihan äimänkäkenä. Iho tuntui niin sileältä ja pehmoiselta, ettei mitään rajaa. Minun piti jopa välillä kokeilla vielä sormin, olinhan oikeasti pessyt kaiken naamion pois. Tuntui niin metkalta iho.

Tämä tuote hohtaa vähän itsessään ja ihokin tuntui oikein hehkuvan käytön jäljiltä. Olin ihan fiiliksissä, mutta kokeilin tätä siis illalla, joten vähän jäi kaivelemaan, miten meikki asettuisi heti käytön jälkeen.

Ennen kuin sitä pääsin testaamaan, niin kokeilin jo heti muutaman päivän päästä tätä uudelleen, taaskin illalla ehkä hieman krapulaisena ja väsyneenä. Tarvitsin kipeästi jotain hoitoa nassuun. Ja taas pidin täyden kympin ja tuloskin oli täysi kymppi. Iho vaan tuntui niin sileältä ja näytti raikkaammalta.

Laitoin sitten muutama päivä myöhemmin tätä vielä aamulla ennen töihin lähtöä kolmeksi minuutiksi ja olin kyllä oikeassa. Meikkivoide levisi kuin unelma tämän käytön jälkeen.

Plussaa lisäksi pumppupullosta ja ihanasta ulkonäöstä.


Toinen testituote oli Pampering Dry Oil Body Spray eli suihkutettava kuivaöljy. Tuoksu on ihanan vaniljainen ja kukkainen, en tiedä, miksi, mutta jotenkin tutuhko tuoksu ja jotenkin tosi kuivaöljymäinen.

Tätä oli tosi kiva suihkia iholle. Vaatteet sai pukea liki heti päälle ja siitä näin kylmään talviaikaan plussaa miljoonasti. Se on meinaan ykkössyy, miksi suihkun jälkeen jää rasvaamatta iho. Haluan vaan äkkiä vaatteet päälle, etten palelisi!

Tuote tuntui ihanalta iholla ja tuntui pehmittävän sitä. Lisäksi tuoksu teki tästä jotenkin tosi ylellisen ihanuuden. Ihan älytöntä vaikutusta en pidemmällä aikavälillä iholla huomannut, mutta kätevä tuote kuitekin korvaamaan perinteistä voidetta ja lievittämään kiristävää tunnetta kropan iholla suihkun jälkeen.

Muitakin öljyjä on tullut viime aikoina kokeiltua ja alan kyllä lämmetä näille tosi paljon.

Numero seiskaa* myyvät esim. Sokokset.

Tuotteet saatu blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!