sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Grace the Manhunter ja hyviä uutisia

Aaaaaaarrrggghhhhhhhhhhh, kirjoitin jo koko postauksen valmiiksi ja sitten Bloggeri hävitti sen.Noh, ei kun uuteen nousuun.

Postauksia olisi tulossa niin ihonhoitotuotteista kuin aika ässästä suoristusraudasta, mutta niiden toteutus tuntuu olevan vähän hitaampaa. Joten laitetaan siis taas kynsiä näytille.


Jälleenpä kerran olisi tarjolla mustia kynsiä twistillä (vai pitäisikö sanoa tweedillä?) ja nämähän sopivat takatalveen hyvin. Jätetään ne pirteämmät värit sitten siihen vuodenaikaan, jota kevääksikin kutsutaan.

Täytyy kyllä sanoa, että a) tuosta Hennesin mustasta on tulossa luottomustani. Ihan tosi hyvä hinta-laatusuhde. Tykkään kovasti. Ja b) kiva käyttää perusglitterin sijaan jotain vähän erilaisempaa päällyslakkaa. Uu, pitäisikin kaivaa graffitilakat esiin. Käyttääkö niitä enää kukaan vai ovatko ne ihan täysin förbi? :)

Oli minulla jotain muutakin asiaa, mutta kiitos Bloggerin kaatumisen, ei me saada koskaan sitä tietää.


MUTTA: hyviä uutisia. Prettylle on tullut erä luottovarjostusväriäni eli Nyxin Taupe-poskipunaa* eli jos olette tuohon sävyyn yhtä ihastuneita kuin allekirjoittanut, niin laittakaahan tilaukseen. Niille tiedoksi, jotka sitä eivät ole kokeilleet kerrottakoon, että se on täydellinen väri varjostuksiin siksi, ettei siinä ole yhtään aurinkopuutereille tyypillistä oranssisuutta, vaan sillä saa todella luonnollista ja hyvännäköistä jälkeä. Aivan huipputuote, joita juuri tilasin eBaysta kaksin kappalein, kun silloin ei Prettyssä niitä ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!