keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Kevättä rinnassa

Ihanaa, kun alkaa olla jo kevät! Nyt voisi lämpötilat vielä muutaman asteen nousta ja aamulla voisi olla lämpimämpää, niin olisi kivaa! Kevätvaatteet, here I come. Myös kevätmeikit saa olla hiukka erilaiset, kun on valoa ja jaksamista vähän enemmän :)

Kevään kunniaksi ajattelin vähän vilauttaa, mitkä jutut on kruunannut viime aikoina tätä kevään odotusta!


A) Remingtonilta blogin kautta saamani suoristusrauta on kyllä ollut ihan huippujuttu. Se on niin kevyt verrattuna aikaisempaan suoristusrautaani. Ollutkin vähän vaikea opetella painamaan kevyemmin, mutta kyllä se tästä. Plussaa tämä laitos saa siitä, että lämpötilan saa itse valita :) Tästä varmasti lisää juttua myöhemmin, mutta tämä pikaisena hehkutuksena.

B) En tajua, miten olen unohtanut pitkiksi ajoiksi käyttää Klippoteketin kuivashampoota. Nyt, kun taas ostin tätä, niin en kyllä ymmärrä, miten olen voinut olla ilman. Pesen yleensä joka päivä tukan ja jätin tuossa hiljattain väsymyksen vuoksi pesemättä ja aamulla tukka oli likainen kuin mikä. Muutama suihkaus Klippoteketiä ja tukka oli ihan huippukunnossa. Tästä tulee taatusti koko kesän ykköstuote.

C) Pinkki huulipuna! Tuli yhtäkkiä fiilis, että täytyy taas kaivaa punat esiin ja vähän tuputellen laitettu pinkki puna raikastaa kyllä koko kasvot. Parasta on se, ettei se kaipaa seurakseen kuin ripsaria ja poskipunaa. Rajaukset ja luomivärit saa unohtaa eli aamukiireisen lempparijuttu tämä. Tuo myös kivasti kevätfiilistä. Tämä kyseinen sävy on Wet'n'Wildin Nouveau Pink ja muistaakseni blogin kautta saatu.

D) Hiljattain ostamani Lumenen punaisen neutraloija on osoittautunut tarpeelliseksi kapistukseksi ihon punoituksia peittämään. Ollut paljon punoitusta silmänympärysalueella ja otsassa ja tämä tuote peittää kaiken tehokkaasti. Pika-apu aamukiireisiin tämäkin.

E) Ja vielä maailman helpoin kampaus. Illalla letti kosteisiin hiuksiin ja aamulla auki. Jos haluaa näyttää siltä kuin olisi muka vähän jotain yrittänyt tehdä tukalleen (vaikkei mitään osaa), niin tässä helppo helpotus :) Vähän pörrötystä ja lakkaa ja voilá!

Mitkä tuotteet/kauneuskikat/kampaukset ovat teillä tällä hetkellä ahkerasti käytössä?

2 kommenttia:

  1. Houkuttaisi ostaa tuo Lumenen punaisuudenneutraloija, mutta olen ihan maidonvalkea, joten taitaa olla ihan liian tummaa.. Ja miten tuota levitetään? Olen tottunut käyttämään nestemäistä peiteainetta, jota on kätevä sipaista meikkivoidesiveltimellä, mutta testerin perusteella tuo on hyvin paksua "jankkia."

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se voi kyllä olla vähän tummahko, jos ihon ihan supervaalea. Itse olen levittänyt tuota ihan sormin, mutta onnistuu se varmasti esim. pienellä peitevoidesiveltimellä :)

      Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!