sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Buzzaus: Watson

Hellurei. Ajattelin, että jauhan täällä blogin puolellakin vähän Watson-palvelusta, johon pääsin Buzzadorin kautta tutustumaan, vaikkei nyt kosmetiikkaa aihe koskekaan. Lukekaa siis tai älkää, laittelen vielä tänään kosmetiikkapostauksenkin tulemaan, niin tulee jokaiselle jotakin :)

Watson.fi on siis palvelu, jonka kautta pystyy katsoa tv:tä reaaliaikaisesti, nauhoittaa näitä telkkariohjelmia, vuokrata elokuvia ja tilata maksu-tv-kanavia.

Eli näin äkkiseltään ajateltuna palvelu sopii esimerkiksi heille, joilla ei ole telkkaria tai nauhoittavaa digiboksia. Tai tabletin kanssa reissussa myös palvelu on varmasti tervetullut tapa saada kaikki kanavat samalle foorumille. Lisäksi tuo leffojen vuokrausmahdollisuus on aika jees juttu. Jäsenyys maksaa 9,90 e kuussa ja ekan kuukauden voi tutustua ilmaiseksi. Itsekin siis tässä olen ilmaiskuukaudellani ja siihen pystyi rekisteröitymään antamatta mitään luottokorttitietoja yms. eli kokeilkaa tuo kuukausi rohkeasti.

Koska itse omistan telkkarin ja hyyyyyyyyyvin aktiivisessa käytössä olevan nauhoittavan digiboksin ja nuo Watsonin leffat voi tilata Makuuninkin sivuilta, niin en ainakaan tällä hetkellä kyllä koe, että minun pitäisi jatkaa jäsenyttä, koska ehkä sitten kuitenkin katson leffat mieluummin telkkarista kuin kannettavalta tai tabletilta. HUOM. Watsonia voi kyllä käyttää telkkarinkin kautta, mutta sitä varten tarvitsee erillisen tv-tikun.


Sain käyttööni kolme Makuunin leffakoodia, joilla sain siis vuokrata kolme leffaa ilmaiseksi. Ja täytyy kyllä sanoa, että yllätyin positiivisesti. Vuokrasin ekaksi We're the Millers -leffan (koska olen kova Aniston-fani) ja a) leffa oli todella hauska, mutta ennen kaikkea b) se ei pätkinyt eikä mitään. Sain laittaa leffan paussille, kelata, mitä vaan ja kaikki sujui mainiosti. Katsoin siis leffan kannettavaltani.

Innostuin niin, että päätin heti seuraavana iltana vuokrata Polttarittaret, jonka olen myöskin halunnut jo pitkään nähdä. Kyllä, komediat puhuttelevat minua :) Ja tämäkään ei leffana pettänyt, oli meinaan huippuhyvä! (Jos innostutte kokeilemaan, niin oletus-pin-koodi on sitten 1234, se oli ainoa asia, jonka jouduin googlamaan, kun oli mennyt ohi..) Mutta alkuperäinen ajatukseni oli kokeilla Watsonia padilla, joka kuitenkin kieltäytyi yhteistyöstä, kun olisi pitänyt ladata leffojen katsomisen mahdollistava ohjelma. Kannettavalla latautuminen tapahtui helposti ja nopeasti. Olen niin kaikkimulleheti-ihminen, etten jaksanut edes alkaa googlailemaan, mikä mahtoi olla se ongelman syy. Oh well, kävi se näinkin.

Kauhea kankkunen 3 voisi olla se kolmas leffa, johon koodini käytän. Ehkä..

Näitä leffabongauksia lukuunottamatta ei elokuvavalikoima varsinaisesti ole sykäyttänyt. Aika paljon vanhoja leffoja ja todella random-valikoima, jos näin voi sanoa. Mutta toisaalta en ole hirveästi jaksanut muuhun kuin tuohon komediavalikoimaan tutustuakaan.

Vähän vielä kahtiajakoinen fiilis Watsonista. Jotkut asiat pelittävät, jotkut eivät. Mutta niinhän se on, että eri ihmisillä eri tarpeet eikä jokainen tarvitse samasta palvelusta kaikki asioita tai samoja kuin muut :)

Mitä olette mieltä tällaisesta palvelusta? Turha vai tarpeellinen? Nyt kun muuten moni leffavuokraamo on lopetettu, niin vuokraatteko paljon leffoja netistä? Ajatus on outo, mutta viime aikoina olen alkanut sille lämmetä :) Toisaalta tykkään ihan ostaa leffat hyllyyn, mutta ehkä sellaiset kerran katsottavat hömpät voisi vuokrata netistäkin...

edit. Ps. Huomasin, että kannattaa tykätä Watsonista Facebookissa, sillä siellä on mahdollisuus voittaa aina välillä itsellekin noita leffakoodeja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!