sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Sinistä ja glitteriä

Kyllähän minulla ihan oikeasti olisi tarinoita muistakin jutuista kuin kynsistä, mutta laiskalle ihmiselle kerran viikossa ilmestyvät kynsipostaukset tuntuvat olevan se iisein juttu. Yritän kovasti parantaa tapani. Jotenkin tämä talvi vaan väsyttää ja pimeät päivät, kun kuvia ei voi ottaa, ärsyttävät aivan sairaasti. Ja auta armias, jos viikonloppu menee krapulassa, niin eihän sitä silloinkaan tule niitä kuvia otettua.

Joten pidemmittä puheitta. Kynsiä.


Täytyy kyllä sanoa, etät glitterikynsikuvissa ärsyttää se seikka, että noiden glittereiden se sellainen hohto ei todellakaan pääse edukseen. Siis livenähän valo osuu niihin ja ne hohtelevat aivan ihanasti ja nuo lilat glitterit ovat aivan tajuttoman kauniit, mutta yeah, unissanne voitte sen nyt kuvitella :)

Kynsillä siis Saffron Londonin Electric Blue ja ikivanha Wild and Crazyn Purple Glitter, joka tosiaan vaan säilyy ja säilyy. Minullahan on myös saman sarjan Silver Bell ja sekin myös on säilynyt hullun hyvin. Todella hyvä juttu, koska noi on todella hyviä glitterlakkoja.

Ps. No, nyt tuntuu, että meni postaus hukkaan, nää kynnethän on niiiin kokeiltu jo kesällä! Ja vieläpä sen äsken mainitun Silver Bellin kanssa :D Pikkuisen loisteliaammat (ja pidemmät) kynnet noilla kesäisillä glitterikerroksilla, damn! Tähän on nyt tultu, ei mitään uusia ideoita...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!