tiistai 4. helmikuuta 2014

Moroccanoil

Sain pari Moroccanoil-hiustuotetta testiin tuossa taannoin ja hetki, jos toinenkin, meni testatessa.

Hiusnaamioiden joukosta valitsin testiin korjaavan naamion. Sen paras puoli on sen koostumus, joka on käyttöä ajatellen mahtavaa. Se on niin paksua ja kermamaista, että se pysyy tukassa mainiosti eikä valu pois. Eli huoletta pystyin laittamaan naamion tukkaan odottamaan eikä tarvinnut pelätä, että se valahtaa vaatteille.

Se sai pörrötukkani rauhoittumaan, mutta ei latistanut hiuksia. Hiukset oli myös tosi helppo harjata tämän käytön jälkeen, ei siis takun takkua missään :) Tykkäsin kovasti, mutta olinko ihan blown away? No en ainakaan vielä, mutta miellyttävä tuote siitä huolimatta. Ja tuoksu oli ihana.

Mietin tässä ohimennen, että olenko edes kovin usein rakastunut hiusnaamioon? En muista. Olen taas tässä talven mittaan jättänyt laiskuuttani tukan hoitoa vähemmälle. Eli hiusnaamio silloin tällöin ja muuten vain hoitosuihketta. Nyt olen taas vähän yrittänyt reipastua.

Tuo muun muassa arganöljyä sisältävä kiiltosuihke olikin sitten jännempi juttu. Tai jännää tässä oli lähinnä bloggaajan kykenemättömyys sisäistää ohjeita. Ohjeissa nimittäin kerrottiin selkeästi, että a) tuotteen suihkuttamisen jälkeen tulisi hiukset jättää muutamaksi minuutiksi rauhaan ja b) tämä on viimeistelytuote eli sopii suihkutettavaksi, kun kampaus on valmis. Eli hypoteettinen tilanne, jossa bloggari suihkii tätä tukkaan ja haroo ja harjaa tukkaansa välittömästi suihkutuksen jälkeen, ei oikein toimi käytännössä.

Huomattavasti toimivampi oli tosielämän tilanne, jossa bloggari suihkutti tätä vaaditun 25 sentin etäisyydeltä valmiiksi suoristettuun ja laitettuun ja harjattuun tukkaan ja antoi sitten pään olla rauhassa. Valitettavasti en koskaan tehnyt tätä sellaiseen aikaan, että päivänvalo olisi mahdollistanut kuvaamisen, mutta Coco and Carrie -blogissa oli aika osuvat kuvat suihkutusta seuranneesta kiillosta.

Parilla ensimmäisellä kerralla, kun käytin tätä suihketta, olin superepäileväinen tuon öljymäisen koostumuksen vuoksi. Siis miten tämä ei voisi tehdä lettiä rasvaiseksi tai latistaisi sitä? Mutta ei se vain tee eikä latista. Tokikaan en nyt ole tietenkään ihan hiusten juureen suihkuttanutkaan. Iloinen yllätys kuitenkin. Tuoksu on jännä. Jakaa varmasti mielipiteitä, mutta itse totuin siihen ja jopa tykkäsin.

Tuotteet saatu blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!