sunnuntai 16. helmikuuta 2014

CeeCee

No niin, jokohan olen tarpeeksi monta kertaa vihjaillut, että CC-postausta on tulossa? :)

Sain siis testiin Olayn Total Effects -CC-voiteen ja uskokaa tai älkää, tämä on ensimmäinen kokeiluni CC- (ja BB-)voiteiden parissa. Olen alusta asti ajatellut, että nämä kaksoiskonsonanttivoiteet ovat kuitenkin itselleni liian kevyitä (no, ainakin talvella), joten en ole tuntenut tarvetta testailla.

Otin tämän voiteen kuitenkin hyvillä mielillä testiin. Etenkin siksi, koska ihoni oli aivan superkuiva pakkasten vuoksi eikä perusmeikkivoide oikein tuntunut hyvältä.

Olin oikeassa ja väärässä. Kyllähän tällainen voide on minun kasvoille liian kevyt, jos haluaa ihan tasaisen ihon. Minulla on megaisot huokoset ja muutenkin aika epätasainen iho, jota tämä ei millään muotoa peitä "tarpeeksi" hyvin. MUTTA. Siitä huolimatta, kun laitoin tätä ensimmäisen kerran, ihmettelin mikä ihossa on eri tavalla. Jotenkin iho tasoittui kuitenkin ja siihen tuli vähän hehkua ja kirkkautta, vaikka periaatteessa ei mitenkään pystynyt sormella osoittamaan, missä muutos oli tapahtunut.

Vaikka huokoset kyllä paistoivat läpi, niin jostain syystä pystyin kävelemään kylillä ja töissä ihan itsevarmana :) Sävy on vaalein Suomen markkinoilla oleva ja hiukka tumma iholleni. Ei kuitenkaan liikaa. Sain itse asiassa vain yhden asiaan liittyvän kommentin töissä: "Hei, sä et näytä enää niin kalpealta"... Yleensä nimittäin käytän vaaleinta mahdollista sävyä oli meikkivoide mikä hyvänsä. Ei aina se paras ratkaisu muuten.


Prosessi oli hiukka hankala kuvattavaksi, kun en edelleenkään halua näyttää koko nassua täällä :)

Käytin siis pelkkää CC-voidetta enkä laittanut alle edes kosteusvoidetta, koska tämä oli jo yksinään tarpeeksi kosteuttava. Tällä viisiin ihoni kuivuus parani muutamassa päivässä, jonka jälkeen jatkoin meikkaamista pelkällä ceeceellä. Jossain vaiheessa kuitenkin aloin taas kaipaamaan lisäpeittävyyttä ja sekoitin CC-voidetta numeroseiskan meikkivoiteeseen. Tätä sekoitusta olenkin sen jälkeen käyttänyt päivittäin. Sain lisäpeittävyyttä, mutta CC-voiteen hehkun ja kosteuttavuuden. En siis edelleenkään ole tuntenut tarvettä päivävoiteeseen, vaan tuolla kombolla mennään.

Sanoisin, että käytän tuota CC-voidetta entistä suuremmalla innolla kesällä pelkilteen, mutta se kyllä ehtii loppua ennen kesäkelejä. Mutta voisin ihan hyvin ostaa kyllä tätä kesävoiteeksi.

Tuote saatu blogin kautta.

1 kommentti:

  1. Minen jaksa edes kokeilla näitä CC- tai BB-voiteita sillä tiedän, että niillä ei näitä aknearpia peitetä millään. Jos joskus vielä saan niin kuulaan ihon kuin näiden tuotteiden mainoksissa niin ehkä sitten, tällä hetkellä ei ole mitään jakoja kokeilla - ainakaan jos tietää että on jonnekin lähtö. :)

    hannamaria
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!