maanantai 3. helmikuuta 2014

Ginamaista turkoosia

Ja TAAS kynsiä :) Vahingossa sattui vielä laatikosta käteen kolme Ginan lakkaa, joten niillä mentiin.


Laittelin turkoosia alle joka kynnelle ja hopeaglittereitä nimettömään. Turkoosia glitteriä muille kynsille, mutta koska se alkoi olla jo parhaat päivänsä nähnyttä lakkaa, niin avitin vielä hopeaglittereillä kynsien kärkiin.


Ihan kivat näistä tuli ja jälleen kerran mainitsen, että glitterit kyllä loistavat livenä paljon kauniimmin, erityisesti tuo hopea, josta tykkään kovasti :)

Ja arvatkaapa mitä! Olen niin kovin iloinen, kun jemmoista löytyi suosikkituotteen varakappale:


Yves Rocherin vahvistava aluslakka* on ollut luottotuotteeni jo pitkään, koska tämän avulla kynnet pysyvät selkeästi paremmin katkeamatta kuin muilla vastaavilla. Toki silloin tällöin katkeavat, mutta
eivät enää kovin herkästi. En muutamalla edellisellä tilauskerrallani ole löytänyt tätä Yvesin valikoimista ja alkoi vähän ahdistaa tuon tavaran loppuminen, kun sitä niin paljon käytän.

Iloni olikin aika melkoinen, kun havaitsin, että olen ollut kaukaa viisas ja tilannut näitä kaksin kappalein. Tai siis kyllä muistin, että tilasin edelliskerralla näitä kaksi, mutta luulin olleeni jo pullo kakkosessa :) Noh, nyt näitä näköjään taas on tuolla Yvesillä ja ihan kuin koostumus näyttäisi tuossa kuvassa* hieman oranssisemmalta, kun nämä minun selkeästi keltaiset versioni. Joko kuva vääristää tai sitten koostumus on kokenut jonkun uudistuksen, toivottavasti entistäkin parempaan suuntaan :) (Yvesillä on muuten näköjään alessa* aika hyvin tuotteita...)

Mitä siis tästä opimme? Jos joku kosmetiikkatuote tai vaikka vaate on sinulle tärkeä: käytät sitä usein tai se sopii sinulle poikkeuksellisen hyvin tai mikään muu kokeilemasi tuote ei ole lähellekään yhtä hyvä, niin osta niitä varalle! En nyt tietenkään kehota ostamaan samaa vaatetta samassa värissä useaa kappaletta (paitsi, jos ne oikeasti ovat ylitäydelliset), mutta itse kävin esimerkiksi viime viikolla Ginassa ja mukaan tarttui alefarkut (10e) yhdessä värissä. Kokeilin niitä vasta kotona ja ne istuivat niin hyvin, että hilpaisin seuraavana päivänä sinne takaisin ja ostin samat farkut vielä toisessa värissä.Ps. Itseäni harmittaa kovin, että reilusti yli puoli vuotta aivan tajuttoman kovassa käytössä ollut varjostusväri, NYXin poskipuna Taupe-sävyssä, loppuu aivan kohta eikä varalla ole mitään! Voi, miksi en tilannut toista heti, kun tajusin, miten helmi löytö se on? Tuossa on vaan niin täydellinen sävy: harmaanruskea, ei lainkaan oranssihtava. Tilasin omani aikoinaan Prettystä, mutta siellä niitä ei ole enää. Mistä te olette omanne löytäneet tai onko joku toinen tuote, joka vastaisi tuota väriltään? Tietääkö joku?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!