lauantai 8. helmikuuta 2014

Hempeilyä

Cc-voide-postaus odottelee kirjoittamistaan, mutta tähän väliin taas kynsiä. Olen aika varma, että jotain tämän tyyppistä on ollut aiemminkin kynsillä, mutta menköön taas. Nämä ovat mielestäni sellaiset kynnet kyllä, että jossain kesähäissä voisi vieraalla olla tällaiset :) Eli en ole ihan sisäistänyt tätä kylmä ja talvi ja loska ja pimeä -meininkiä, joka vaatisi kynsille synkkää ja tummaa.


Lempparinudelakkaani Benecosilta ja Ginan glitteriä, johon olen nyt taas ihastunut ihan kympillä. Ei luulisi, että lopputulos olisi kummoinen, mutta tykkään kovasti. Etusormi meni vähän ruttuun näköjään. Livenä sitä ei huomaa, kun on niin vaalea lakka, mutta noista kuvista kyllä. Kamera ei tunne armoa :)Ai niin, CC-voiteista puheen ollen, olettehan huomanneet, että Lumenen CC-tuotteet* ovat nyt monessa paikassa 2 yhden hinnalla -kamppiksessa? (Sokoksen verkkokaupassa ainakin näyttää saavan kyllä ostaa ihan vain yhden tuotteen puoleen hintaan, Anttilassa näytti olevan kyllä "pakollista" ostaa ne kaksi 1:n hinnalla... Voin olla väärässäkin.)

Itse kävinkin nappaisemassa pari punaisen neutraloijaa eli CC-peitevoidetta* mukaani sekä ihan normihintaisen turvenaamion*, jota ei vuosiin olekaan tullut käytettyä. Silloin kun viimeksi käytin, niin se oli vielä sellaisessa pienemmässä tuubissa, toihan on jo aika iso törppo :)

Hauskaa viikonloppua kaikille!

1 kommentti:

  1. Ihanan tyttömäiset kynnet. Enkä kyllä huomannut mitään ruttuja. :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!