torstai 23. tammikuuta 2014

Paras karvanpoistovoide ikinä

En tiedä, miksi en ole puhunut tästä supertuotteesta aiemmin, mutta nyt kun havahduin ensimmäisen tuubin loppuun ja jouduin tilaamaan uuden, voisi olla sopiva sauma kertoa uudesta rakkaudestani.

Sabin karvanpoistovoide on nimittäin ollut pelastukseni. Vaikka omistan epilaattorin ja ties mitä muita karvanpoistovehkeitä, niin yleensä sheivaan. Jotkut alueet on kuitenkin vaikea sheivata, esimerkiksi (ja erityisesti) bikinialueella, ja niihin sitten sopii tämä voide paremmin kuin nenä päähän.

En ole kokeillut tätä mihinkään miniminikarvoihin, mutta sellaiset astetta pidemmät tämä ainakin poistaa noin 10 minuutissa. Ja tekee ihon tosi sileäksi. Tämä vaan on oikeasti pelastus. Toki sellainen varoituksen sana, että jos iho on rikki (esimerkiksi sen perkuleen sheivaamisen vuoksi), niin kyllähän tämä sitten tulee kirvelemään. Eli vain siistille, ehjälle iholle. Ja sellainen lasta pitäisi olla myös. Sitä ei tämän mukana tule. Itse käytän jotain jonkun Veet-tuotteen mukana tullutta.

Jos sheivaaminen kyllästyttää näin talvisin ja teette niin kuin minä eli poistatte karvat ehkä viikonloppuisin rientoja varten, niin siinä viikossa jo ehkä ehtii karvat sen pituisiksi, että tällä onnistuu poistaminen. Itsellä ainakin. Kokeilemalla sen keksii. Mutta toisaalta kaipa tämä poistaa ne minikarvatkin ihan samalla tavalla, kun kerta siitä ihon pinnalta kerta kaiken varmaan poistaa :) En mä tiedä, mitä mä sekoilen. Katsoin tässä samalla Putousta digiboksilta ja hämmennyin niin, että meni senat sakaisin. Mutta en nyt silti viitsi väittää, että poistaa pikkusängenkin, kun en ole kokeillut :)

Noh, mutta tätä myydään ainakin joissain hyvinvointituotteisiin keskittyneissä nettikaupoissa (varmaan joissain ihan oikeissakin kaupoissa). Ainakin Hyvinvoinnin tavaratalosta* tätä saa. Aika tyyristä tavaraa, mutta joka sentin väärtiä.

Googlailin tätä ja aika moni on kyllä tuntunut kehuvan. Oletteko kokeilleet? Onko muita suosikkeja?

4 kommenttia:

  1. Kuinka toi Buzzador juttu toimii ja kuinka usein pääsee tuotteita testaamaan? :)

    VastaaPoista
  2. Vähän vaihtelee, ehkä muutaman kerran vuodessa, riippuu ilmoittautuuko kaikkiin tarjottuihin. Itse en ilmottaudu kaikkiin. Tuotteesta riippuen saat itselle täysikokoisen tavaran testiin ja kavereille jaettavaksi näytekokoja. Tai sitten ei tule jaettavaa, vaan voit vaan kertoa kavereille kuten tuossa Watsonissa. Ja blogissa tietty on helppo höpötellä :) sitten loppuraportissa kerrot mitä tykkäsit, mitä kaverit tykkäs yms. Testaa ihmeessä :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!