torstai 30. kesäkuuta 2011

Sokoksen kosmetiikka-ale!!

Oho, lukijat vaan lisääntyvät, vaikka tämä rouva mammalomailee, univajeilee ja koomailee. No, mikäs sen hauskempaa!

Tässä kotona ollessa on se huono puoli, että tosi harvoin tulee lähdettyä mihinkään eli meikin käyttö on minimissään. Jo mainittujen tuotteiden lisäksi en ole juuri muuta käyttänyt. Joskus ihan huulikiiltoa, mutta esimerkiksi ripsaria tai luomiväriä en varmaan kertaakaan. Se on harmi, koska tuolla ne meikit sitten lojuvat käyttämättöminä ja ripsarithan kun eivät kauaa vanhene.

Tämä siis syynä myös sille, miksi harmittaa joka kerta, kun postilaatikkoon tai sähköpostiin kilahtelee kivoja kosmetiikkatarjouksia. Nyt esimerkiksi postikusti kiusasi minua Sokoksen/Sokos Emotionin tarjouksilla, joista ajattelin nyt sitten teille vinkata kivoimmat, kun en itse niitä kuitenkaan pääse hyödyntämään. Tarjoukset ovat voimassa heinäkuun loppuun.


Heti kannesta silmään ponkaisivat Lumenen Wild Rose -huulikiillot, jotka ovat yksiä lempparikiilloistani. Normihinta 9,90 e, nyt 6,90 e, kannattaa siis pari käydä ostamassa.


Tigin tuotteisiin en ole juuri tutustunut, mutta jos niistä tykkää, niin alennus olisi nyt aika roima. Tuotteet saatavana Sokos- ja Sokos Emotion -kampaamoista.


 Kesään sopisi Lumenen Vitamin C+ Heleyttävä päivävoide, jonka saisi hintaan 15,90 e ja siinä on näköjään 50 % extravoidetta. Mitähän tuo tarkoittaa, että tuotteen arvo olisi 26,85 e, kun muissa lukee pelkkä normihinta...?


L'Oréal Paris'n tuotteet houkuttelevat jo väreillään.


Goshia hehkutin erityisesti blogini alussa jatkuvasti ja edelleen liputan merkin puolesta. Nyt saisi ihania Gosh-tuotteita vielä edullisestikin. Luomiväreissä ihan huima ale, esim. neljän värin paletit saisi hintaan 5,50 e, kun normihinta on 14,50 e!! Tuo alin paletti on oman varastoni käytetyimpiä. Sopii kesään ja talveen. Lisäksi suosittelisin noita vedenkestäviä luomiväripuikkoja, joilla on helppo pohjustaa silmämeikki. Ale-hinta 4,50 e, kun normihinta kympin tuntumassa.


Lisäksi Goshin ihanat kynsilakat  huimaan hintaan 3,50 e, kun normihinta 8,50 e.


Itse haaveilisin nyt jostain kunnon peiteaineesta ja tuo Maybellinen versio sopisi minulle. Yhteen aikaan Maybellinen peitepuikkozydeemi oli ainoa, jota käytin. Huimaa alea ei tuossa kuitenkaan ole, kun normihinta on 11,40 e ja nyt hinta 9,50 e.


We Care Icon -merkkiin kannattaa tutustua... Jos ei ole jo tutustunut :)


Uudistuneet Sunsilk-tuotteet kiehtovat minua kovasti... Ja mieli tekisi kokeilla. Purkit ovat paljon aikaisempaa houkuttelevammat.


Wellaflexit ovat myös jees.


Klippoteketin kehuttua kuivasampoota tekisi mieli todellakin kokeilla ja ehkä noita muitakin Klippoteket-tuotteita.


Uuuh, näitä suosittelen. Cutrinin Ism-puteleista parhaita ovat Volumisim-tuotteet (kuvassa Colorismit), jotka vihreissä purkeissaan ovat lemppareitani. Tuuheuttavat tukkaan ja ovat todellakin suosikkejani! Nyt kaapissa panttaan yhtä Volumism-sampoota, kun en henno käyttää.. Vaikka kai se käytettäväksi on tarkoitettu. 950 millin jättipurkit 19,90 e/kpl. Normihinta 27,80 e. Ja kahden purkin ostajalle minisuoristusrauta kaupan päälle.


Ja nyt pitää mainita tuo neuletakki. Pidän kovasti tuollaisista napittomista lerpukkeista ja tuo turkoosi olisi ihana kesäneule. Aika roima ale, kun oikea hinta 69,95 e ja nyt tuon ihanuuden saisi hintaan 39,95 e.

 
Epilaattoria haluaisin myös kokeilla.


Ja jos Ism-sarjasta haluaisi kokeilla värjättyjen hiusten tuotteita, niin Colorismien matkakokoiset versiot olisivat myös tarjolla. Lisäbonuksena Choozism-hiuskiinteen matkakoko kahden matkakokoisen Cutrin- tuotteen ostajalle.

Miellyttikö mikään? Oletteko käyneet Sokoksen alessa? Mitä ostitte? Kertokaa!!

Ja epäonnekseni alehan on myös netissä... Eli tuotteet voi myös tilata kotiin. O-ou... Jos haluaa ensin lukaista kuvaston läpi, niin se löytyy täältä! Ja Sokoksen kosmetiikka täältä!

sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Paulan valinta


Sain jo jonkun aikaa sitten testattavakseni Paula's Choice -merkin tuotteita, mutta koska pikkuprinsessa (kyllä vaan saan mainittua neidin joka välissä, taito tämäkin!) paukahti maailmaan samoihin aikoihin, jäivät tuotteet vähälle huomiolle. Nyt kaivoin ne naftaliinista ja otan ne tiukkaan kokeiluun.

Sain testiin rasvoittuvalle iholleni soveltuva tuotteet. Skin Balancing Super Antioxidant Mattifying Concentrate on antioksidantteja sisältävä seerumi, joka lupaa antaa iholleni silkkimäisen kiiltelemättömän ja mattamaisen lopputuloksen. Kuulostaa hyvältä. 2% Beta Hydroxy Acid Gel puolestaan lupaa kuoria ihon uloimman kerroksen ja huokoset 2% vahvuisella salisyylihapolla, jolla on luonnollinen, tulehduksia lievittävä sekä antibakteerinen vaikutus. Tätä tuotetta voidaan käyttää esimerkiksi värivoiteen tai hoitovoiteen alla. Päivällä käytettäessä päälle on levitettävä aurinkosuojavoide. Tämäkin vaikuttaa lupaavalta. En malta odottaa tuloksia!

Täytyy tunnustaa, että vaikka koen, että tiedän kosmetiikasta ja kosmetiikkamerkeistä aika paljon, niin en ollut koskaan kuullutkaan kyseisestä merkistä. Kuitenkin tuotteet vaikuttavat luotettavilta ja lupaavilta. Ainakin ostolakkoilija-Virve vakuuttui saamistaan tuotteista.

Merkin kotisivut löytyvät täältä! Ja Facebook-sivut täältä! (Facebook-sivut kannattaa tsekata arvontojen vuoksi...)

Onko joku testannut Paulaa?

lauantai 18. kesäkuuta 2011

Puhtaat hiukset? No can do... or could you?

Uudessa elämäntilanteessani oikein korostuu se, ettei aina ehdi pestä tukkaa. Joskus saan prinsessan istutettua kylpyhuoneeseen sitteriin suihkun ajaksi, mutta tämä ei tietenkään neidin temperamentin takia aina onnistu. Siksipä on tärkeää, että hyllystä löytyy tuote, jolla saa tukan ja fiiliksen freesattua äkkiä niin, että pystyy vaikkapa vastaanottamaan vieraita tai lähtemään kauppaan kiemurtelematta tukalan olon vuoksi.


Tämä tuikitärkeä tuote on tietenkin kuivasampoo, joita jo löytyy vaikka minkälaisia kauppojen hyllyiltä. Jopa päivittäismerkit ovat alkaneet huomata, että tämä on tuote, jolle löytyy kysyntää. Viime aikoina olen kuitenkin luottanut Swiss-o-parin Frottee-kuivasampooklassikkoon, josta olen pitänyt kovasti. Nyt tämä tuote koki loppunsa, joten voin siitä lausahtaa muutaman sanan. Ensinnäkin, jee! Me like it a lot! Tämä todellakin imi hiuksista kaiken rasvaisuuden itseensä ja olo tuntui taas ihmismäiseltä. Myös volyymia tukka sai kivasti lisää. Ainoa homma, johon tuli kiinnittää huomiota oli se, että varmasti harjaa hiukset kunnolla, ettei tukkaan jää valkoisia jauhepilviä. Mutta muuten jättebra eikä hintakaan huimaa päätä. Itsellä oli käytössä nyt tämä suihkutettava versio, mutta peruspulverinakin tätä on saatavilla.


Seuraavaksi kokeilen Oriflamen HairX-kuivasampoota! Onko kokemuksia?

ps. Olisipa ihanaa päästä shoppailemaan kuivasampoita Virven tyyliin! Kuivasampoot ovat yksiä ehdottomia lempparituotteitani.

perjantai 17. kesäkuuta 2011

Mammameikin a ja o

Tämä tuntuu nyt olevan joku teema, mutta aloitan taas jauhamalla jälkeläisestäni, ainakin epäsuorasti. Nimittäin tässä kun olen reilun kuukauden harjoitellut äitinä oloa, niin olen huomannut neljä asiaa: a) ihoni ei todellakaan ole yhtä hyvässä kunnossa kuin heti synnytyksen jälkeen, b) silmänaluseni ovat yllättävän tummat (johtuen yöunista, jotka voivat olla mitä vain viiden minuutin ja kuuden tunnin väliltä, täysin katkonaisesti tietenkin) ja c) en näistä edellä mainituista syistä halua mennä täysin ilman meikkiä edes kauppaan, mutta d) aikaa ei ole koko tällinkiin.


Mitä siis kuuluu minuutin superpikameikkiini? Ihan minimi on valoväri by Joe Blasco. Tämä on ihan ehdoton silmien alla sekä amorin kaarella. Tämä tekee jo paljon.


Kuitenkin myös iho kaipaa tasoitusta ja jos aikaa on enemmän kuin kymmenen sekuntia, niin sudin pikapikaa myös meikkivoiteen. Tämä vaihtelee. Otan sen, mikä käteen sattuu osumaan. Aika usein käteen osuu Lumene, mutta saattaa olla mikä tahansa muukin.


Jos aikaa on kymmenen lisäsekuntia, laitan myös puuteria.



Jos mies ja lapsi ovat kärsivällisellä tuulella, laitan puolessa minuutissa myös kulmat.


Ja jos on siunaantunut jostain vielä extra puolikas minuutti, laitan vähän varjostusta ja poskiin punaa.


Ja sitten se yksi tuote, jota käytän aina. Nimittäin L'Occitane en Provencen huulirasva, joka täyttää myös kaikki huulikiillon kriteerit. Tämä on kyllä kiva. Aika tahmea, läpikuultava koostumus, joka samalla hoitaa huulia että saa ne kiiltämään kivasti. Kesän pelastus.

ps. Nyt olen aika hyvä multitaskaaja. Koko postaus syntyi kuvien lisäämistä lukuunottamatta tyttö sylissä. I rock!! :)

torstai 16. kesäkuuta 2011

Nyt niitä saa!

Oli pakko tulla hehkuttamaan, että nyt monessa blogissa mainostettuja Coastal Scents -luomiväripaletteja saa myös Pretty.fistä! Tsekatkaapa esimerkiksi Coastal Scents Prism Palette! Jos ei noilla väreillä saa meikkiä aikaiseksi, niin ei sitten millään!

sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Intense Repair, todellakin!


Nyt on menossa niin harvinainen hetki, että vauveli nukkuu vielä, vaikka itsekin jo ehdin nokoset tuossa samalla ottaa, joten päätinpä käyttää tämän harvinaisen tilaisuuden hyväkseni. Muistatteko, kun vähän aikaa sitten ihmettelin, onko hiusnaamioista, hoitoaineista tai tehohoidoista mihinkään? (Virkistä muistiasi täällä!) No, nyt voin kertoa, että heti seuraava kokeilu tuotti tulosta! Nivean Intense Repair -sarjan kuiville ja vaurioituneille hiuksille tarkoitettu hiusnaamio pelasti kyllä monet mahdolliset bad hair dayt.


Siis vau! 1-3 minuutiksi hiuksiin laitettava naamio laittaa kyllä suortuvat siloisiksi alta aikayksikön! Aika usein laitoin tätä tukkaan ja hipsin saunaan, mutta joskus myös vedin tätä kutrien läpi ja suihkutin miltei samantien pois ja tukka kyllä kiitti siitäkin vähästä.  Niin pehmeää, sileää ja hyvältä tuoksuvaa JA hyväkuntoista hiusjoukkoa on päässäni harvoin nähty kuin, mitä tämän tuotteen käytön jälkeen. Pesen siis usein illalla hiukset ja aamulla tukka oli juuri kaikkea tuota edellä mainittua, mutta se ei myöskään ollut latistunut eikä siis menettänyt paksuudestaan mitään.

Suuret plussat tälle tuotteelle!!

P.S. Nivea ilmeisesti lopettaa meikkien myynnin Suomessa tämän vuoden aikana ja keskittyy erityisesti ihonhoitoon, että hamstrailkaahan lemppareitanne, jos niitä on!

P.P.S. Joku ehkä huomasikin tuon pienen lisäyksen blogini nimessä. Toivon, ettei se ketään ärsytä, mutta havahduin vaan siihen, kuinka paljon yksi, pieni ihminen muuttaa elämää. Vaatimukset tuotteillekin nousevat uusiin ulottuvuuksiin, kun pitää hoitaa hommat nopeasti! Parhaimmillaan ehdin juuri vaikkapa hampaiden pesulle, kun jo kuuluu huuto, että pitää palata takaisin lähtöruutuun. Tai juurikin, kun olen saunassa ja tytteli on isänsä hoivissa niin juuri, kun on hoitsikat päässä, niin kuuluu nälkäistä ulinaa toisesta huoneesta. Siinä ei kymmenen minuutin hoidoilla siinä vaiheessa tee mitään. Eli toivon, että kaikki tämän ymmärtävät, niin kuin tiedän, että ymmärrätte, kun olette olleet tähänkin asti ymmärtäväisiä.

P.P.S. Case in point, nyt kuuluu kehdosta hermostunutta ininää! :)

tiistai 7. kesäkuuta 2011

Dead Sea Mud Scrub + Mask


Taas on Avonin tuotteita loppu. Kuolleen meren mineraaleja sisältävät vartalonkuorinta sekä kasvonaamio kokivat loppunsa ja ikävähän tässä jää. Kuorinta oli koostumukseltaan samanlainen kuin muutkin Avonin Planet Spa-kuorinnat, mutta miellytti myös miedolla tuoksullaan. Iho jäi kuorinnan jälkeen siloiseksi niin kuin kai oli tarkoituskin. Hyvä peruskuorinta, ei liian jynssäri, muttei mikään höyhenenkevytkään.


Kasvonaamiota olenkin jo pari kertaa kehunut, joten tyydyn vain sanomaan, että jees. Yksi parhaista koostumuksista, joita olen kokeillut. Minä tykkään ja iho tykkää. Kuivuu myös suht nopsaan, joka onkin nyt yksi tärkeimmistä naamion kriteereistä, kun pitää olla sekunnissa valmis tyttöä varten, jos käsky käy. Märällä mutanaamalla ei viitsisi mennä liki.