keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Tuuheat hiukset vähällä vaivalla


I'm in loooooove! Laittelin tuossa viikonloppuna tukkaani kerrankin vähän ajan kanssa eli normaalin minuutin sijaan käytössä oli 10 minuuttia ja olin juuri käynyt suihkussa, joten sain värkätä ihan fööninkin kanssa. Yleensä siis suihkautan tukan puhtaaksi illalla, menen märällä tukalla nukkumaan ja laitan aamulla hätäponnarin.

No, nyt olin siis menossa kavereiden kanssa syömään ja halusin jättää tukan auki. Föönasin ensin märkää tukkaa vähän kuivemmaksi, laitoin muotovaahtoa ja sitten suihkautin tukkaan uutta rakkauttani, kuvassa näkyvää Wellan Wellaflex 2nd Day Volume Blow Dry Sprayta. Ja sitten föönasinkin tukan kuivaksi. Ja voi jumankauta, miten paksu tukka allekirjoittaneen päässä näytti olevan! Siis ihan mieletöntä. Sitten vaan suoristusraudalla suoraksi ja eikun menoksi! Siis olin ihan supertyytyväinen ja nyt suunnittelen föönaavani tukan joka ilta tämän aineen kanssa. Oli meinaan aamulla edelleen paksu, suora tukka. Tässä sprayssa on myös pitoa mukana, joten se kaiken hyvän lisäksi pitää tukan kuosissaan, näköjään siis aamuun asti.

Uuh, I'm so in loooove! Onko joku muu kokeillut tätä tuuhean tukan asialla olevaa hiuslähettilästä?

8 kommenttia:

 1. Tuo on ihan mahtavaa tahmaa! Tykkään aina joskus käyttää ilman hööniäkin, mut tokihan se paremmin toimii föönin kanssa.

  (ps. oon alotteleva kosmetiikkablogaaja, ois mahtia saada palautetta kokeneemmilta: bab5b.blogspot.com)

  VastaaPoista
 2. Heti kun tulee kyse volyymin lisäämisestä tukkaan niin oon jo kaupan kassalla ostamassa tuotetta! Tosin nyt ei vähään aikaan ole tarvinnut ostaa mitään mutta kohta taas täytyy.. Pääseekin seuraavaksi kokeiluun! :DD

  VastaaPoista
 3. Tämä menee nyt varmaan ostoslistalle :)

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa hyvältä! Muistatko minkä hintanen tämä on? =)

  VastaaPoista
 5. Mulle kelpaa kanssa kaikki mikä vähänkään tuuheuttaa tukkaa. Kokeilen ehdottomasti seuraavaksi, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 6. Ostoksille vaan tytöt :

  Niina: Vähän reilu 4 euroa eli ei paha :)

  VastaaPoista
 7. Ostin tuon, mutta tuuheuttamisen lisäksi se kuivattaa tukkani ihan korpuksi. Laitankohan sitä liikaa vai pitäisikö laittaa jotain alle?

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Heippa, onpa outoa :/ Minun tukkaani sillä ei ollut tuollaista vaikutusta. Laitathan sitä vaan hiusten "alle" etkä päällimmäisiin hiuksiin? Itse en ainakaan muistaakseni laittanut mitään tämän tuotteen alle....

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!