torstai 14. lokakuuta 2010

Sunny Pink


Max Factorin minikynsilakat ovat kooltaan Lumenen Natural Codea vastaavia. Söpöjä purkkeja, joista ei moneen lakkaukseen riitä, mutta eivätpähän mene huonoksi.


Oma lakkani on Sunny Pink: kultahippusin varusteltu vaaleanpunainen lakka, jonka nimi kuvastaa hyvin sen sävyä. Aurinkoinen vaaleanpunainenhan se on.


Natural Codea nämä Max Effect Mini Nail Polishit muistuttavat siinäkin asiassa, että lakkakerroksia vaaditaan useampi. Näin oli laita ainakin tämän Sunny Pinkin kohdalla. Kolmen kerroksen jälkeenkin tulos oli aika läpikuultava.


Tummien kynsilakkojen jälkeen oli kuitenkin ihan virkistävää kokeilla tällaista nudempaa, joka antaa anteeksi kynsien pituuksien epätasaisuudet. Tätä sävyä oli aika vaikea vangita kuviin, mutta kun itse purkissa lakka näytti nimenomaan vaaleanpunaiselta kultaisin hippusin, niin kynsillä tuntui, että koko kynsi oli yhtä kultahippua.


Mutta kyllä se vaaleanpunainenkin sieltä läpikuultaa. En ehkä nyt kuitenkaan innostunut siinä määrin näistä Max Factorin lakoista, että viitsisin ostaa näitä lisää. Haluan peittävämpiä lakkoja.

Oletteko te kokeilleet näitä pikkulakkoja?

2 kommenttia:

  1. En ole kokeillut ja kiitos sinun en tule kokeilemaankaan!! :DD En nimittäin halua noin läpikuultavia lakkoja, tarvitsen peittävämpiä! :D

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!