torstai 7. lokakuuta 2010

Meikkivoiteita, part 13


Max Factor Natural Minerals Foundation, 18 e

Tällä kertaa vuorossa meikkipohja, josta en keksi kyllä oikeastaan yhtään plussaa. Referoinkin nyt sitten miinukset vähän näin vapaammin.

Max Factorin Natural Minerals on tuote, joka sopii sinulle, jos olet ruskettunut, sinulla on hyvä, virheetön iho eikä mitään peitettävää. Ja jos pidät pienestä glitteröinnistä ihollasi. Natural Minerals tuo iholle sitä mainoksista tuttua kivaa hehkua, mutta ei sitten niin mitään muuta. Peittävyyttä ei ole ensinnäkään ole laisinkaan. Tämä on siis jauhemainen pohja, joka levitetään mukana tulevalla "kabukilla". Tuo kabuki on vaan yksinkertaisesti niin kovaa tekoa, ettei se tunnu erityisen hyvältä kasvoilla. Ja kuten sanoin, vaikka kuinka pyörittelisi, niin mitään tämä pohja ei peitä. Lisäksi tuo ylenmääräinen glitteri on ärsyttävää.

Varmaan näyttää hyvältä ruskettuneella, tasaisella kesäiholla, mutta ei minun ihollani. Ihan älytön tuo hintakin tällaisesta tuotteesta. Tämä on kai sitä kuuluisaa "luonnollisuutta".

Olisin erityisen kiinnostunut kuulemaan tätä tuotetta puoltavia kommentteja!

2 kommenttia:

  1. Enpä voi tähän kommentoida kun en ole kokeillut :DD Enkä varmaan tule kokeilemaankaan! :DD

    VastaaPoista
  2. Yyh miten karhean näköinen kabuki, eihän tuommosella uskalla koskea ihoon ollenkaan :S
    Enkä kyllä kutsuisi tätä mineraalipohjaksi..niinkuin kovin monta muutakaan "mineraalina" mainostettua meikkipohjaa Suomessa.

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!