maanantai 18. lokakuuta 2010

Huomenta ihanaiset

Nyt kävi niin, että jouduin koko viikonlopuksi töihin enkä ehtinyt ajastaa yhden yhtä postausta tälle viikolle. Alkaa hommia olemaan jo niin paljon, että jostain pitää nipistää. Jos ehdin kirjoitella viikon aikana juttuja, niin toki julkaisen. Älkää kuitenkaan pidättäkö hengitystä sitä odottaessa, ettette ihan siniseksi muutu... On ollut niin kiire, että edes kynsilakkoja en ole vaihtanut.

Tosin jutun juurta ei hirveästi olisikaan, meikkivoiteista olen saanut jo ihan tarpeekseni. Varmaan tuolla jemmoissa olisi vielä muutama voide, joista jotain voisi sanoa, mutta sietoraja niihin alkaa ylittyä vissiin itse kullakin meistä :) Kaikki ovat varmaan jo huomanneet, että meikkivoidepostaukset alkavat jo muutenkin toistaa itseään... Ei pysy kovin hyvin... Ihana, hehkuva pohja... Kiva mattapinta... Plaaplaa... Plaaplaaplaa...

Tiedän, että on muutama kommentti, joihin on unonhtunut vastata, mutta olen nyt niiiiin poikki viikonlopusta, etten jaksa lähteä etsimään niitä tuolta. Yritän kuitenkin vastailla niihinkin jossain vaiheessa :)

Mutta hauskaa viikkoa ihanat, palailen kun palailen :) (Se on lupaus, jonka pystyn pitämään!)

2 kommenttia:

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!