lauantai 14. syyskuuta 2013

Get Your Number, vol. 2

No niiiiiin, nyt olisi tarjolla koko kynnen tekstuurilakkaa. Ja olen kyllä ihan myyty. Tämä on siis muistaakseni ainakin ihan ihka ensimmäinen tälläinen liquid sand -tyyppinen lakka minun kynsilläni ja olen ihan innoissani siitä, miten nopeasti ja helposti kynnet saa laitetun näköisiksi. Ei minun glitter-räpellykseni ole mitään näihin verrattuna. Mutta antaapi kuvien puhua puolestaan.








Ihan hassultahan tuo röpelöpinta tuntuu, mutt ah. Haaveilen jo vastaavista monissa eri sävyissä. Menen jopa niin pitkälle, että väitän tämän olevan ihanin, kivoin ja kaunein ja erityisesti erikoisin lakka, mitä omistan.


Sain tämän ihanaisen siis kauneudenkauppa.fi-verkkokaupasta ja tältä näyttäisi loput OPIn Mariah Carey -sarjasta:


Eli ekan rivin vika ja koko alarivi ovat näitä tekstuurilakkoja. Haluaisin nuo kaikki.

Ja tosiaan alennusta pukkaa teillekin tuolta.  Koodilla meikkistudio saatte ostoksistanne -25% alennusta. Koodi ei koske postikuluja, mutta yli 60 euron tilaukset lähtevät postikuluitta postin matkaan. Koodi lisätään sille varattuun paikkaan ostoskoriin. Tarjous on voimassa lokakuun loppuun. Eli ostoksille tänne!

Lakka siis saatu blogin kautta.

4 kommenttia:

  1. Minä tykkään tekstuurilakoista, ne kestävät kynsillä liki viikon (tavis lakka n. 3 pvä ja sitten täytyy korjata) ja nämä voi oikeasti korjata hyvän näköiseksi. Opin tekstuurit ovat minusta helpoimpia poistaa... Bond Girls sarjan Jinx on aivan julmetun upea sävy :)
    Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva kuulla, että pysyvät ja voi korjatakin :) Ja mahtista jos nimenomaan OPIt ovat helpoimpia poistaa, olen vähän jo kauhulla miettinyt, että kuinka mahtavat lähteä... Googlasin heti Jinxin, on kyllä nätti!

      Poista
  2. Tälle en lämpeä kyllä ollenkaan. Väri on ihana, mutta ei vaan omalla kohdalla nappaa. Mikäs siinä, muut saavat tykätä aivan niin paljon kuin haluavat mutta omille kynsilleni en näitä halua :)

    hannamaria
    http://hannamariav.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo ei ole pakko pitää samoista jutuista. Olisihan se aika tylsää, jos kaikki intoilisi vaan niistä :) Musta nää on ihanat!

      Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!