perjantai 20. syyskuuta 2013

Juicy Peach

Kaivelin avaamattomien meikkien jemmaboksiani ja käteeni tarttui varmaan parisen vuotta vanha The Body Shopin nudehko kiilto. Se vaikutti aika kivalta, joten nappasin sen samantien käyttöön.


Kyseessä on siis pari vuotta vanha Bodarin proggis University of the Arts/London College of Fashion, jonka yhteydessä tuli poskiväriä, kiva kvartetti silmille ja pari huulikiiltoa ja muutama muukin meikki. Näitä meikkejä nyt ei kyllä enää saa käsittääkseni, mutta esittelenpä nyt tämän, kun itselle tämä on uusi tuttavuus, vaikka onkin hallussani jo pitkään majaillut :)Tämä on nude shimmerikiilto, aika peittävä kaikessa vaaleudessaan. Ei liian peittävä kuitenkaan, vaan juuri sopivasti.  Tykkään paljon ja eiköhän tätä nyt hetki tule käytettyä.
 

Tutkailin Bodarin valikoimia ja ehkä sävy Peach* vastaisi tätä parhaiten peruskiiltojen joukosta.

Ja iloisia uutisia niille, joiden mielestä Bodarin tuotteet ovat liian arvokkaita ostettavaksi. The Body Shopin suosittu kanta-asiakaskortti täyttää nimittäin kaksi vuotta. Juhlan kunniaksi kaikki meikit ja kasvotuotteet kanta-asiakkaille -20 %. Tarjous on voimassa perjantaista lauantaihin 20.-21. syyskuuta. Eli täältä* löytyvät Bodarin värikkäät kotisivut :) Hauskaa viikonloppua kaikille!


1 kommentti:

  1. En jotenkin lämpeä, vaikuttaa siltä että jättää huulet limaisen näköisiksi. Ehkä muut löytävät tästä jotain ihanaa, mutta minä en :)

    hannamaria
    http://hannamariav.blogspot.fi

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!