maanantai 16. syyskuuta 2013

Aamulle ja illalle

Hejssan kaikki ja oikein mukavaa maanantaita... yeah right, en mä uskonut tuota itsekään.


Maanantaista huolimatta: asiaan! Useimpien ihot kaipaavat enemmän kosteutusta yöllä, mutta meikin alle ei aamulla kannata yleensä mitään superjankkia laittaa. Toki kaikkien ihot ovat erilaiset, mutta tämä nyt on tällainen perussääntö. Minun ihoni kaipaa juurikin supertäyteläistä yöksi, jottei aamulla peilistä katso kuivanaamojen kuningatar. Päivällä ihoni kuitenkin kiiltelee herkästi, joten samat täyteläiset voiteet harvemmin toimivat täydellisesti päiväkäytössä. Lisäksi meikkivoiteet rullautuvat tai muuten asettuvat huonosti, jos meikin alla on iholle ja sille meikkivoiteelle sopimaton päivävoide.

Kuitenkin jos päivävoide on ihan ohut geelivoide, niin ihoni kuivuus heräilee eikä kiittele tällaista valintaa yhtään. Sanomattakin on selvää, että on aika vaikeaa löytää sopivia voiteita. Ja kun käytän jotain iholleni ei-niin-kovin-hyvin sopivaa voidetta, on minun tosi vaikea heittää sitä pois tai lakata käyttämästä, "kun se nyt kerran on avattu".

Nyt käytössä on kuitenkin ollut sellainen pariskunta, joka on ollut aikas hyvä ja toimiva yhdistelmä.
Tämä Yvesin Ultra Mat -voide* on siitä jännä, että se on tosi täyteläisen tuntuista, ei siis todellakaan mitään ohutta geeliä, mutta siitä huolimatta se imeytyy nopsaan ja pitää minunkin superisti kiiltelevän ihoni paljon matampana kuin monet muut voiteet.

Tuoksu nyt on aika sama - ei nyt pistävä, mutta sellainen jännä - kuin monissa mattapintaistavissa voiteissa.

Mutta joo, tässä kyllä yhdistyvät se täyteläinen, kosteuttava puoli ja se ihon mattana pitävä puoli. Kyllä siis iltapäivällä ihoni jo kiiltelee, mutta ei tosiaan lainkaan niin pahasti kuin normisti, ei voi kuin olla tyytyväinen. Tämä taisi kaiken lisäksi olla joku tilauksen kylkiäinen eikä osa varsinaista tilaustani, joten putkeen meni.
Yvesin Ultra Confort -voide taas on yhtä täyteläinen, mutta rasvaisempi koostumukseltaan kuin tuo päivävoide. Tosi mietotuoksuinen ja pitää ihon kyllä ilman kuivia läiskiä täydellisesti. Vielä tosin ei ole säiden ja kylmyyden kannalta minun ihoni kovimmat ajat. Talvellahan nämä ihon kuivuuden poistavat ominaisuudet vasta testataankin!

Ultra Confortia en harmikseni enää löytänyt Yvesin sivuilta. Toisaalta hyvä, että edes tuota päivävoidetta löytyy, koska täyteläinen yövoide on helpompi löytää kuin kosteuttava & mattapintaistava päivävoide :)

OBS! Yvesillä on muuten taas mahdollisuus tilailla liki kolmasosan tilauksen hinnasta miinustaen. Eli koodilla YR30 saa 30 prosentin alennuksen koko tilauksesta 16.-22.9.

Jos jotain saan suositella niin Yvesin kajalia*, joita omistan ainakin neljä sekä aprikoosikuorintaa*, joka näköjään on muuttanut ulkonäköään (parempaan suuntaan). Näitäkin on yleensä yksi käytössä ja yksi jemmassa, mutta nyt taitaa olla viimeinen käytössä eli pitäisiköhän laittaa tilausta...

1 kommentti:

  1. Mulla nämä Yves Rocherin hoitotuotteet (ja meikit) on aina saaneet aikaan allergisen reaktion. Iho alkaa punoittaa ja näppyjä tulee kauheasti - sama tapahtuu Lumenen Natural Code-sarjan tuotteiden kanssa. Olen allerginen siite- ja huonepölylle ja olen johtanut allergiaoireiden syyn juurikin noihin allergioihin. Tajuan jopa nykyään olla käyttämättä näitä, ennen pistin kaiken vaan "teini-ihon" piikkiin :D

    hannamaria
    http://hannamariav.blogspot.fi

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!