tiistai 10. syyskuuta 2013

Urbaanit greyglitterit

Ja taas kynsiä. Tällä kertaa eilen esiteltyjä ennen kynsillä olleet. Mutaista ja glitteriä tällä kertaa, hopeaglitteri sopiikin ihan mihin vaan.
Tämä oli taas tällaisen fiiliksen tulos, kun kynsille piti saada jotain, mitä ei hetkeen ollut ja siihen hätään löysin tämän harmaanruskean Benecosin lakan. Koska mikään väri ei nykyisellään yksin tyydytä minua ja hopeaglitter löytyi samaan tapaan ensimmäisenä käteen, niin tässäpä tämä tulos.Alkaa mennä jo vähän syksyisempään suuntaan nämä kynnet, ei saisi kyllä! Vielä on intiaanikesää jäljellä ja pitäisi hyödyntää kaikki pastellit, neonit ja muut kirkkaat värit. Ihan kun niitä ei saisi talvell käyttää, hah :)

Mutta seriously, niin se vaan menee, että huomaamattaan alkaa käyttää syksyisiä sävyjä, kun kalenteri näyttää osviittaa syksystä, vaikkei kelit näyttäisikään. Tyhmää. En suostu. Mutta hei, mites tää mun glitteribuumi, milloin se loppuu?? Varmaan tosi mielekästä kaikille katsoa, kun on koko ajan sama kaava, jotain väriä ja jotain glitteriä. Jepjep. Mielikuvitus ainakin on huipussaan, jos ei muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!