torstai 12. syyskuuta 2013

Get Your Number, vol 1

Hellurej... Jatketaan taas kynsillä, keskitytään nyt lakkaan, jonka sain, mutta jota olen ehtinyt vasta kokeilla kynsien päihin. Seuraavaksi sitten poistan nämä lakat ja läjäytän tätä ihanaa sinistä unelmaa koko kynsiin.

Jaa mitä ihanaa sinistä?


No, TÄTÄ!!


Sain valita OPIn maahantuojan verkkokaupan, kauneudenkauppa.fi, valikoimista jonkin lakan ja siniseen ihastumisen buumi näköjään jatkuu, sillä silmäni tarrasivat heti Mariah Careyn sarjan tekstuurilakkaan Get Your Number.


Lakka tosiaan kuivaa mataksi ja röpelöiseksi. Olen jo ainakin puoli vuotta haaveillut siitä mustapunaisesta vastaavasta lakasta (muistaakseni myös OPIn?), mutta tämä sininen on vähintään yhtä kiva.Kokeilin tätä tosiaan näin aluksi vain päällä olevien lakkojen tipseihin ja ihastuin jo nyt. En malta odottaa, että saan nämä lakat pois ja pääsen laittamaan tätä koko kynsille (mikä tapahtuu siis heti, kun olen kirjoittanut tämän postauksen loppuun). Yritän saada sitten kokosiniset kynnet julki viikonlopun mittaan.

Mutta mikä parasta: nyt tekin pääsette tilailemaan OPIn lakkoja (ja löytyy tuolta verkkokaupasta paljon muutakin) hieman edullisemmin. Koodilla meikkistudio saatte nimittäin ostoksistanne -25% alennusta. Koodi ei koske postikuluja, mutta yli 60 euron tilaukset lähtevät postikuluitta postikustin matkaan. Koodi lisätään sille varattuun paikkaan ostoskoriin. Tarjous on voimassa lokakuun loppuun.

Eli ostoksille tänne! Verkkokaupasta löytyy lakkojen lisäksi tuotteita muun muassa hiuksille, iholle, ripsille, kulmille ja rusketustuotteita.

ps. Huomenna on se kuuluista perjantain 13. päivä... Varokaa siis! Ja tutustukaa niihin kuuluisiin viimeisiin sanoihin täällä.

Lakka saatu blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!