lauantai 28. syyskuuta 2013

Arvonta: Voita lahjakortti - Lux-case.fi

edit. ARVONTA PÄÄTTYNYT.

Hellurei kaikki. Olisi vuorossa pitkästä aikaa arvontaa. Aihepiiri liippaa ehkä tätä blogia vähän sivusta, mutta en voinut vastustaa tilaisuutta arpoa teille jotain tosi kivaa.

Ja sainpa minä itsellenikin jotain kivaa, jonka voinkin teille nyt esimerkkinä esitellä.





Puhelimen suojakuoret ovat itselleni supertärkeä juttu ja puhelimessani on AINA joku kuori, koska pelkään rikkovani sen muuten. Eli sain iPhone neloselleni tällaisen hopeaisen suojakuoren, jonka itse valitsin lukuisista vaihtoehdoista, joihin voitte tutustua TÄÄLLÄ. Lux-Case.fi-sivustolta löytyy siis suojakuoria, piuhoja, kuulokkeita ja muita varusteita eri merkkisille puhelimille (ei siis pelkille iPhoneille), tableteille ym.

Olisin voinut valita itselleni jonkun "jännemmän" kuoren, koska valikoimaa todella riittää. Tässä esimerkkiä...


... mutta koska haaveissa oli ollut jo tällainen hopeinen kuori, niin tokihan nyt sitten tartuin tilaisuuteen. Ja olen kyllä supertyytyväinen. Kuori on muovia ja tuntuu kestävältä, mutta on silti todella kevyt. Voin vertailun vuoksi vilauttaa Hennesiltä tilattua, muutamia viikkoja käytössä ollutta kultaista kuorta, jonka tilalle halusin siis hopeisen vastineen, koska yksinkertaisesti pidän hopeasta enemmän kullasta. Ja koska tuo kultainen on jo ihan risa.



Tuo Hennesin kuori oli siis jotain tyyliin pahvia (juu ei näin, kyllä kuorten täytyy olla silikonia tai muovia) ja reunoista alkoi lähteä nyt liimaukset irti, joten... Voinette kuvitella, että olen iloinen, että tälle löytyi korvaaja.  Lux-Casen kuoret eivät ole kalliita, itse asiassa yllättävän edullisia, mutta verrattuna Hennesin muutaman euron turhakkeeseen tietysti milliasteen verran hintavampia. Mutta veikkaan, että kuka tahansa maksaa sen 10-20 euroa saadakseen kestävät kuoret arvokkaalle puhelimelle :)

Nuo hopeiset kuoret kaiken lisäksi muistuttivat minua yhdestä lemppareimmista glitterlakoistani, ironista kyllä juuri parjatun Hennesin Jo Is In The House -lakasta.



Että niin, mennäänkö asiaan? Kuka haluaa voittaa 20 euron lahjakortin Lux-case.fi-sivustolle?

Osallistut arvontaan näin:

1) Selaile Lux-Case.fi-sivustoa ja linkkaa kommenttilootaan tuote, joka eniten miellyttää. Mieluiten perusteluineen.
2) Jätä nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi. Jos et halua, että sähköpostiosoitteesi julkaistaan, niin hihkaise, niin en julkaise kommenttia. Olet silti arvonnassa mukana.
3) Liity Lux-case.fi-sivuston fb-faniksi täällä.

Kilpailu päättyy sunnuntaina 13.10. klo 12, jonka jälkeen arvon voittajan. Yritän mahdollisimman pian laittaa hälle sähköpostia voitosta ja toivon pikaista vastausta :) Tarvitsen nimittäin nimen ja yhteystiedot. Ja voitto sitten edellyttää sitä, että nimi löytyy sieltä fb-tykkääjistä. Toki julkaisen voittajan myös täällä blogissa.

Yksinkertaista, eikö totta?

Onnea kisaan!

9 kommenttia:

  1. http://lux-case.fi/supreme-vaaleanpunainen-nokia-lumia-800-suojakuori.html

    Omistan Lumia 800-puhelimen, johon minulla on viha-rakkaussuhde, suurimmaksi osin viha. Puhelin on ulkomuodoltaan kyllä miellyttävä, mutta en pidä sen käytettävyydestä tai esim. valikoiden ulkonäöstä. Lisäksi vihan liekit leimahtaa aina, kun näen Androidille tai iPhonelle kivoja sovelluksia, joita ei saa Lumiaan. Lisäksi minua pöyristyttää, että Lumialle on hirmuisen hankala löytää kivoja suojakuoria. iPhonelle on saatavilla ties minkä näköistä kuorta, mutta Lumialle löytyy pari tylsää vaihtoehtoa Glitteristä ja nykyisin nekin taitaa olla uudemmille Lumia-malleille. Valitsisin siis tällaisen aika perus vaaleanpunaisen suojakuoren, vaikkakin puhelimeni on jo valmiiksi pinkki, mutta se on vähän turhan neonpinkki minun makuuni.

    kowalski1@luukku.com

    VastaaPoista
  2. http://lux-case.fi/smart-cut-samsung-galaxy-s2-nahkatasku-valkoinen.html
    Klassikkotyyliä! Vaihtelua bling-kuoriin, joita on myös tullut käytettyä.
    Olen fb-tykkääjä.
    teija(piste)lento(at)elisanet(piste)fi

    VastaaPoista
  3. Tää tuote olis ihana: http://lux-case.fi/samsung-galaxy-note-kasivarsikotelo-sport-punainen.html
    Antaisin lenkkeilevälle avopuolisolle lahjaksi. :)

    SuperHotFemale
    sari piste susanna at hotmail piste com
    Facebook Sari R.

    VastaaPoista
  4. DiaGo (Punainen) Samsung Galaxy S4 Käsivarsikotelo tuollainen ois hankinnassa, kätevä esim. lenkkeilyssä. x_unrated at hotmail.com

    VastaaPoista
  5. Luuranko Kaiutin 3.5mm Liittimellä (Musta) ihana olisi. mariestrange(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  6. En osaa tabletilla linkata mutta acer iconia tabletille suojakotelo olisi kiva :b ettei ottais niun paljon osumaa kuljeteytaessa: D pueniatarinoita@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Nokia Lumia 720 seeprakuosilla. Kova kisa tän ja pinkin sydämen välillä, mutta kyllä toi seepra voittaa. Se vaan kolahti.
    nimim. Miss Aria
    hopeapupu@gmail.com

    VastaaPoista
  8. http://lux-case.fi/sport-iphone-4s-kasivarsikotelo-vaaleansininen.html !!

    milja.annukka123@gmail.com

    VastaaPoista
  9. http://lux-case.fi/symphony-pinkit-perhoset-musta-samsung-i9100-galaxy-s-2-silikonisuojus.html
    89tmsk@gmail.com

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!