sunnuntai 25. elokuuta 2013

Pohjustusta, pohjustusta...

Sain No7:n pohjustustuotteita testiin ja valitsin seuraavat kolme tuotetta, joiden uskoin sopivan omiin ja ihoni tarpeisiin parhaiten.

Beautifully Matte oli valintani siksi, että se lupaa pitää ihon mattapintaisena. Ihoni on rasvoittuvaa sorttia, joten se on melkeinpä peittävyyden lisäksi tärkein vaatimukseni meikkivoiteelta. Minulla on aivan täysin iholleni sopimaton päivävoide käytössä, joka saa ihoni kiiltelemään, mutta josta en oikein osaa luopua, joten tämä meikkivoide ei nyt ole vielä päässyt sopivan parin kanssa käyttöön. Lisäksi tämä sävy on vielä kesän jäljiltä semirusehtavalle iholleni hiukkasen vaalea, joten olen joutunut sekoittamaan tätä tummempaan Lumeneen. MUTTA. Tämä on siitä huolimatta aivan ihana. Erityisesti tämän peittävyys sai minut ihastumaan aivan hullun lailla. Tosiaan siitä mattapintaisuudesta en osaa sanoa, ennen kuin tajuan vaihtaa päivävoiteeni, mutta sillä ei ole mitään merkitystä sen rinnalla, miten hyvältä iho näyttää tämän kanssa. Oikein odotan, että rusketuksen rippeet häipyisi, että pääsen käyttämään tätä yksinään. Ja olen muuten huomannut myös sen ikiaikaisen viisauden tämän kanssa, että meikkivoiteen pitää ns. sulaa ihoon ennen kuin se on parhaimmillaan. Eli kun se on hetken saanut olla iholla ja ihon lämpö pääsee vaikuttamaan, niin sitten lopputulos on niin hehkeä, ettei mitään rajaa. Lumenen mattameikkivoide on nyt ollut ahkerassa käytössä, mutta tämä on aivan yhtä hyvä ellei parempi. Hehkutan tätä varmasti vielä, kun tosiaan saan sen päivävoiteen vaihdettua johonkin iholleni sopivampaan. Jos ja kun kaipaatte peittävää meikkivoidetta, joka ei kuitenkaan ole mikään ökypaksu pakkeli, niin käykääpä huviksenne testaamassa tätä Sokoksella. Ihan huipputuote! (Ja pumppupullosta plussaa!) Hinta 19,90 e.

Radiant Glow -peitevoide on tummille silmänalusille suunnattu tuote, joka sisältää valoa heijastavia hiukkasia. Otin tämän ensimmäisenä paketista ja tätä testatessa olin varma, etteivät muut Seiskan tuotteet olisi yhtä hyviä (olivat ne), kun ihastuin tähän niin täysin. Sen lisäksi, että todellakin peitti tummat silmänaluset, niin oli ihan ykköstuote amorinkaarelle, leukaan ja muihin valoa kaipaaviin kohtiin kasvoilla. Todella kuulas ja ihana lopputulos. Siihen tarkoitukseen olen todella nyt käyttänyt superpeittävää Joe Blascon valoväriä, mutta se on paksuudeltaan, koostumukseltaan ja lopputulokseltaan ihan eri kastia. Näitä ei oikein voi verrata. Tämä antaa kevyen, kuulaan ja hehkuvan tuloksen ja Blasco taas peittävän ja ehkä iltamenoihin sopivamman tuloksen plus että se Blasco on ehkä himppavaalea nyt tälle kesäiholleni. Tämä Medium-sävy on keveytensä ansiosta oikein passeli eikä silmien ympärillä ole valkeita rinkuloita. Tuossa putkilon päässä on nappi, jota painamalla ainetta tulee lisää. Voisin joskus yrittää verrata tätä YSL:n valokynään, mutta tämä luultavasti voittaisi, koska jostain syystä koen, että YSL on ehkä jopa liian kevyt tarkoitukseensa. Hinta 17,90 e.


Stay Perfect Blemish Cover on peitepuikko, joka ei silmänympäryksille sovi, mutta näpyille ja muille epätasaisuuksille ja vaikkapa maksläiskille sitäkin paremmin. Sinkkioksidi lupaa hillitä ihon kiiltoa ja salisyylihappo vähentää epäpuhtauksia. Mesiangervo kuulemma sitten normalisoi talineritystä. Tämäkin on ehkä aavistuksen vaalea iholleni, mutta on todella, todella peittävä. Tuossa kollaasissa oli tarkoitus esitellä, miten se peittää näpyn, en tiedä, saako mitään selvää. Ja ehkä huono esimerkki, koska tuo oli ennemminkin arpi rosoisine reunoineen ja peiteaineethan aina jäävät niihin reunoihin kiinni. Sellaisen sileämmän näpyn peitossa tämä olisi taatusti huippu, mutta nyt ei ollut sellaisia. Lisäksi käytän tätä peittämään suupieleni, jotka ovat välillä sellaiset kärsineen näköiset. Tälle tuotteelle ei ole vielä löytynyt ihan yhtä paljon tekemistä kuin noille kahdelle ekalle, mutta taatusti etenkin talvella tästä on kärsivälle iholle kaunistusta. Hinta 9,90 e.

No7:n tuotteet löytyvät Sokokselta*.

Tuotteet on saatu blogin kautta.

10 kommenttia:

 1. Kävin joskus innostuneena noita tutkailemassa, mutta eipä siellä ollutkaan vaaleinta sävyä, josta olin lukenut netistä (Calico tai jotain sinnepäin). Sävyä ei siis tuoda Suomeen ja muut ovat liian tummia. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, voi harmi, ettei oikeaa sävyä löytynyt :(

   Poista
 2. Omistan itse tuon meikkivoiteen ja olen tykännyt siitä. Kesälle se on hieman liian paksu ja käytänkin niin pitkään kun vain kuumia päiviä on BB-voidetta, joka on paljon kevyempi kuin tuo. Nro 7. meikkivoiteen kanssa ei tartte edes pohjustustuotetta, se pysyy munkin iholla suhteellisen mattana työpäivän ajan :)

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että olet tykännyt. On selvästi hyvä meikkimaku! ;) (kun on sama kuin mulla)

   Poista
 3. Tekstiä olisi mukavampi lukea, kun sitä olisi hieman jäsennelty.
  Blogissasi on todella paljon kaupallisia juttuja, jonka takia jätän useimmat kirjoituksesi lukematta. Mainostusta ei ole mukava lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet. Jäsennelty teksti olisi ollut mukavampi ja mielessä ja aikeissa oli, mutta aikeisiin sitten jäikin. Yritän kiinnittää huomiota ensi kerralla :) Tosi surku, jos mielestäsi kaupallisia juttuja on liikaa. Blogiyhteistyönä saadut tuotteet helpottavat "aiheiden" keksimistä ja muut kaupalliset jutut samoin. On niin kiirettä pitänyt varmaan viimeisen vuoden vähintään, etten saisi mitään kirjoitettua, jos pitäytyisin vaan ns. normijutuissa. Mutta varmaan sekin, että juttuja tulee yleensä harvakseltaan ja sitten jos tulee muutama yhteistyö tai muu peräkkäin, niin vaikuttaa, että niin olisi jatkuvasti :/

   Ja joo, tämänkin tekstin olisi voinut jäsennellä, mutta en ehtinyt. SORI ;)

   Poista
 4. Hei! Osaisitko kertoa mistä suomen kielisestä meikkinettikaupasta voisi tilata gopalettte luomaväri paletin ? Kun en ainakaan ite löytänyt pretty.fi:stä :( Laita mulle linkkiä jos löydät sieltä tai jostain!! (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, mä en tosiaan tiedä. Omani tilasin Prettystä, mutta ilmeisesti ovat loppuneet sieltä :( Yritin googlailla, mutten löytänyt mitään toistakaan paikkaa... Toivottavasti löydät sellaisen jostain. Ovat ihania :)

   Poista
 5. Sulle olis haaste mun blogissa :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!