lauantai 3. elokuuta 2013

Mökkikynsiltä ei paljon voi vaatia




Te ette ehkä usko, mutta olin juuri päättänyt, että on aika alkaa vähän seuloa, mitä kuvia blogiin oikein änkäisen, kun se seula on ollut vähän löysä jo aina pitkään. Mutta sitten tuli mökkiloma ja testailin uusia lakkoja ja noh... Eihän niitä nyt muista mökillä kuvailla silloin kuin pitäisi, tiedättehän. Saati sitten ottaisi stressiä siitä, että laittaako ne nyt nätisti ja ja ja... Selityksiä riittää :)

Anyways, tässä ylempänä kynsillä Viva La Divan mukavan kesäinen, turkoosi lakka #76, jota kynsillä vain yksi kerros ja kynsiraja kuultaakin kivasti läpi. Kokeilin aiemmin (kuvaamatta) niin, että alla oli Benecosin nudelakkaa ja se toimi moitteetta, ei kuultanut rajat läpi. Mutta siis oli tuo lakka kuitenkin suht peittävää eikä sitä kynsirajojen kuultamista livenä juuri huomannut, kuvissa moinen aina korostuu.



Enemmän häpeän kuitenkin tätä kuvaa IsaDoran Night Flightista sen oltua kynsillä jo useamman päivän. Muistin aina vasta pimeän tultua, että ai niin piti kuvata, joten se jäi ja jäi. Nappasin nyt näistä onnettomista kuvan, koska näin syksyinen lakka ei toivottavasti pääse kynsille ainakaan kuukauteen. Toivoen siis, että elokuu olisi aurinkoinen ja kesäinen ja kynsillä näkyisi vähän kirkkaampia värejä. Kiva lakka siinä mielessä, että monet tummansiniset lakat ovat käytännössä mustia, mutta tässä nyt on jotain ajatusta öisestä sinisestä...

No, jos nyt petraisin kuvien kanssa. Ennen kuin taas seuraavan kerran julkaisen otoksia hömelön päiväkirjasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!