lauantai 17. elokuuta 2013

Minttusirkusglitteriä


Ohjelmassamme seuraa minttuista sirkusglitteriä. Minulla oli vaatteiden ja korvakorujen suhteen minttuinen viikko, joten laittelinpa seuraksi kynnetkin. Ja koska en enää osaa olla pelkässä peruslakassa, vaan mukaan täytyy änkeä aina jotain joulukuusenomaista, niin tällaiset sain aikaiseksi.



Olen nykyään niiiiin kaavamainen. Jotain lakkaa ja glitteriä päälle. Lakkaukset pysyvät yleensä vaaditun viikon (glittereiden ansiosta? Yvesin aluslakan ansiosta?) hyvännäköisinä ja hei, kyllä tällainen glitteriharakka vaan nauttii, kun kynsillä on jotain snadisti enemmän kuin perus.

Pidätte varmaan ihmisiä sekoina, mutta jotkut oikeasti luulivat, että minulla on geelikynnet. Hah. No, mutta vasemman käden kynnet onneksi pysyvät paremmin pitkinä kuin typerän oikean. Olen vaan niin happyhappyjoyjoy, että kynnet eivät enää lohkeile niin paljon kuin ennen. Ihan for real, kiitos kuuluu Yvesin aluslakalle. Pure love.



Ja nämähän ovat Saffron Londonin Mint ja Thebokselta tilattu Technicin sirkusmainen (no okei, karnevaalimainen) Carnival*.  

ps. Theboksella* on muuten kasa lakkoja euron zipale!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!