maanantai 12. elokuuta 2013

Kikkakolmoset reissuun

Vietättepä sitten vielä viime hetken mökkiviikonloppuja tai suunnittelettepa sitten reissua johonkin lämpimään, on varmaan aika oleellista, että mukaan pakataan vain kaikkea oleellista ja mahdollisimman vähän tilaa vievää.

Itselläni oli kesän mökkireissuilla muutama aika jees tuote noin käytännöllisyytensä puolesta.


Pakollisia juttuja ovat tietysti shampoo ja suihkugeeli. Jos ne saa yhdistettyä onnistuneesti, niin aina parempi. Yvesiltä tilattu Retropical (löytyy esim. tästä triosta*) sopiikin sekä hiuksille että kropalle ja tekee vielä aika hyvää työtä ja toimii myös sheivauksen apuna. Olin vähän skeptinen, mutta ainakin mökkiolosuhteisiin nähden tukka oli tosi puhdas ja tuoksukin tässä oli aika kiva. Yllätti kyllä positiivisesti. En ehkä naisilla näe tätä hair&body -yhdistelmää niin kovin suosittuna vaihtoehtona, mutta toimi näin ei-koti-olosuhteissa :)


Dermalogican Daily Resurfacer (löytyy täältä) on paketti täynnä tällaisia annospusseja, joiden sisällä on sormen päähän pujotettava kuorintahärpäke, jolla sitten vedellään kasvot kirkkaiksi. Esittelen tämän tarkemmin myöhemmin, mutta muutama tällainen toilettilaukkuun ja tilaa on taas viety vähemmän kuin kuorintatuubin mukaan ottamalla.


Koen, että hoitosuihke on reissussa kätevämpi kuin hoitoaine. Tällä saa nimittäin suihkuteltua tukkaa selväksi pitkin päivääkin. Itsellä loppuikin nyt reissussa tämä XZ:n suklaa-vanilja-suihke, joka oli aikamoisen jees, vaikka tuoksultaan tuo joulun mieleen.


Ja koska iho janoaa kosteutta, niin mikäs sen parempi, jos kasvot ja kropan pystyy rasvailemaan samalla tuotteella. Ei paras idea, jos aikoo meikkailla lomalla, koska silloin on paras turvautau hyväksi havaittuun päivävoiteeseen, mutta mökkitunnelmissa hyvä ja vähän tilaa vievä idea. Itsellä käytössä oli sopivan pieni purkki Yvesin Pure Calmille -voidetta*, joka teki tehtävänsä ja oli riittoisakin. Tuoksu ei ollut mieleeni tässä, mutta mökillä oli ihan ok.


Mitkä on teidän kikkakolmoset reissuille?

ps. Yvesistä* puheenollen koodilla YRSUMMER20 saa 20 prossaa alennusta yli 20 euron tilauksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!