tiistai 13. elokuuta 2013

Näin nitistät tummat läiskät

Tämä onkin sitten itselleni varsin ajankohtainen aihe. Nimittäin tummat läiskät iholla. Kävin keväällä muutaman kerran solariumissa ja, vaikken heti kokenut mitään suurta ruskettumista, niin otsan, nenän ja selän seutuvilla erityisesti alkoi näkymään hälyttävän paljon tummia läiskiä. Viikko sitten havaitsin niitä kädessäni!


Faktaa: Tummia läiskiä syntyy iholle, kun melanosyyttien toiminta häiriintyy UV-säteilyn (check! aivan liian paljon oleiltu auringossa tänä kesänä), stressin (check! olen elävä hermokimppu), ikääntymisen (check! kohta 30, hei) ja hormonitasojen vaihteluiden (check! tämä ainakin pätee meihin kaikkiin, eikö?) vaikutuksesta. Melanosyyttien toiminnan häiriintyminen voi sitten johtaa liialliseen melaniinintuotantoon, jonka jälkeen se ylimääräinen melaniini kulkeutuukin ihon pintaan ja pläsähtää ikäväksi läiskäksi. Jos melaniinin tuotanto on tasaista ja säännöllistä, on ihonkin sävy tasainen.

Garnier on nyt kehittänyt nimenomaan näitä läiskiä vastaan taistelevan Dark Spot Corrector -voiteen, joka lupaa sekä ehkäistä että vähentää tummien läiskien muodostumista, mutta myös hälventää ja vaalentaa jo olemassa olevia ikäviä jälkiä.(Onko maailman söpöin koira tuossa videossa?! En kestä. Päätin justiinsa, että haluan dalmatialaisen.)

Ja näin se tapahtuu:

DSC ehkäisee läiskien syntymistä taistelemalla melanogeneesiä stimuloivia ulkoisia haittatekijöitä vastaan neutraloiden vapaita radikaaleja.

DSC vähentää tummien läiskien muodostumista vaikuttamalla melanosyyttien melaniinin leviämiseen.

DSC hälventää ja vaalentaa jo olemassa olevia läiskiä kuorivan vaikutuksensa avulla. Se nimittäin vaikuttaa näin ihn mikropinnan rakenteeseen. Tummat läiskät hälvenevät ja ihosta tulee siloisempi.

Darks Spot Corrector sisältää C-vitamiinia, joka kirkastaa ihoa nopeuttamalla ihosolujen kuorimismekanismeja, jolloin tummat läiskät hälvenevät. C-vitamiini auttaa siis taistelussa ihon sävyn epätasaisuutta ja sameutta vastaan.

Lisää faktaa:

Garnier testautti tuotteen 109 naisella, joista neljän viikon käytön jälkeen -

74 prosenttia koki ihon tummien läiskien ja pienten virheiden  hälventyneen

85 prosenttia koki ihon sävyn tasoittuneen ja heleytyneen

86 prosenttia koki ihonsa kosteutuneen

Ihotautilääkärin testein todistettiin, että 8 viikossa läiskät olivat vaalentuneet ja 12 viikossa tummien läiskien koko oli pienentynyt.


DSC-voiteen koostumus on kevyt ja juokseva, jokaisen ihon sävylle sopiva. Voidetta levitetään kasvoille aamuin ja illoin. Suositushinta 50 millin tuubille on noin 15,50 euroa.

(Postaus on toteutettu yhteistyössä L'Oréalin yhteistyökumppanin Be Onin kanssa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!