sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

WnW

Huomasin, että Prettyllä on kiva tarjous Wet n Wildin tuotteista*: kolme kahden hinnalla! Tässä, kun lapsi katsoo iPhonella Maikkia ja pelottavaa Pontsoa (taivuin puolen tunnin huudon jälkeen, voi prkl noita nykyajan vempeleitä...), ajattelin koota minikollaasin kivoista Wettiksen tuotteista.

 1. Ihanan sininen Lagoon*-luomiväri onkin joskus vilahtanut täällä blogissakin. Jäänyt valitettavan vähälle käytölle, pitääkin kaivaa se jostain. Olen taas innostunut väreistä, wohoo!

2. I'm Getting Sunburned -triossa* on kuuman kesäkissan värit :) Seriously, nuo värit ruskettuneella iholla. Mitä sitä muuta ihminen tarvitsee?

3. Muistattehan vaihtaa päivettyessänne myös peiteaineen astetta tummempaan, ettei naamassa näy vaaleita laikkuja? ;) CoverAll Liquid Concealer Wandista siis Light-sävyn sijaan Medium*!

4. Fergie Collectionista löytyy esimerkiksi kesään sopivan kuumanpinkki Fergalicious-sävy*.

5. Oi, miten hyvin sopisi ruskettunutta ihoa vasten myös Fergien kokoelman turkoosi sävy Miami Spirit*!

6. Fergien valikoimista löytyy myös hohtopuuteria* kolmessa sävyssä. Täydellinen kesädekolteelle :)

7. Kirsikkana kakun päällä: megakestävät kesähuulet saa Mega Last Liquid Lip Colorilla. Tässä kauniin luonnollinen sävy Pocketful of Roses*, blogissa aiemmin on esitelty vähän räväkämpi sävy.

Itseruskettavien ystäville löytyy Prettystä myös tuotteita*, itse ajattelin pian kaivaa taas St. Morizin rusketusvaahdon jemmoista ja lätkäistä sitä iholle.


Ai niin, sain joku aika sitten Prettyltä testiin pari vesiliukoista maskaraa, mutta koska en uskalla tuhlata niitä omiin ripsiini (jotka eivät vesiliukoisten kanssa ole oikein edukseen), ajattelin vilauttaa niitä harjoineen tässä välissä, jos siis joku tekee ostopäätöksiä harjojen perusteella. Testaan ripsarit ystäväni ripsiin heti, kun saadaan vaan aikaiseksi, niin sitten on luvassa ihan before- ja after-kuvia :) Eli ripsarit ovat Wettikseltä ja nimeltään MegaLength*  (tätä saa myös waterproofina) ja XXL Lash*. Jos muuten teette ripsarin ostopäätöksen harjan perusteella, niin mielenkiinnosta kysyisin millaista harjaa suositte ja miksi?

...

Ja vielä muistutan siitä Yvesin kampanjasta (kallein eli ensimmäinen ostoskoriin naputettu tuote ILMAISEKSI), joka loppuu keskiyöllä! Oma tilaukseni oli ehkä kaikkien aikojen suurin... Mutta mikäs sen kivempaa kuin availla sitä pahvilaatikkoa ja ihmetellä, että ai mä tilasin tänkin ja tän ja TÄNKIN :D

...

Hei, onko kellään muuten tietoa, että mikä avuksi, kun olkapäillä ja selässäni on jotain vanhoja arpia ja ihon ruskettuessa ne arvetkin ruskettuu ja paistavat entisestään, joten mitä niille voisi tehdä? :/ Tosi ankeeta kesällä kulkea missään hihattomissa, kun näyttää niin jotenkin typerältä. Saati sitten jossain kesähäissä olkaimettomassa mekossa. Auttaakohan itseruskettava vai korostaakohan sekin niitä...?

1 kommentti:

  1. Mää oon huomannu että ns. kumiharja ripsarissa on paras mun ripsille. Niillä saan siistiä, eroteltua ja tuuheaa jälkeä. Mutta siihen vaikuttaa myös harjan koko, liian iso/pitkä harja vaan sottaa.

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!